Akik beengedik az ágyukba a kutyájukat/macskájukat, miért teszik? Nem undorodnak a szőrtől és a piszoktól?
Én is undorodtam mindig a szőrtől. Aztán lett egy cicánk, odakeveredett az udvarunkra. Ápoltuk, etettük, nálunk maradt. Annyira kedves, olyan sok szeretetet ad, hogy valahogy a szőr másodlagos lett. Többször porszívózok egy héten, mint eddig.
Szerintem ez olyan, mint amikor az se zavar, ha a gyerek kicsit lehorzsolja a falat. Nem az lesz a legfontosabb, hogy minden tárgyi dolog tökéletes legyen körülötted.
Mivel benti macskák, így nem koszosak. Nem lesz tőle "más tapintása" semminek.
A szőrt meg megszokja az ember. A konyhapult a tiltott zóna, kajában nem akarok szőrt, máshol nem zavar.
Benti kutyám van, tisztán tartom, nem vagyok rá allergiás (félhosszú szőrű), nem undorodok tőle (akkor nem lenne kutyám), nincs erkélyem, nincs udvarom, másfél szobás lakásban élek, egy kanapéágyam van, nincs külön ágy és kanapé, mert nincs hely, ezen kívül csak székeim és tárolónak is használt puffok vannak.
Egyébként esélyem sem volt időben leszoktatni róla, hogy mellettem aludjon, mert kezdetben csak akkor jött fel, mikor én már aludtam, így nem tudtam rászólni, tehát most is mellém vackol éjszaka, és arra ébredek, hogy ott van. DE le tudom parancsolni, és szót fogad. Tehát ha saras lábbal ugrik fel, és leküldöm, akkor lemegy, ha vendég jön, az a hely a vendégé, és ezt is tiszteletben tartja.
Nekünk is van kutyánk meg macskánk is de nem jöhetnek be a lakásba nem az a természetes élőhelyük ,és nem is kell oda szoktatni őket.A lakás légterének a nagységától függően egy bizonyos idő után azt a levegőt lélegzed be amit a kutya,vagy macska kilélegzett.
Akik beengedik az ágyukba azoknak ajánlom, hogy időnként a kutya ólban is töltsenek el egy pár éjszakát a kedvenceikkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!