Legelőt hogyan kell telepíteni?
install könyvtár, setup.exe
amúgy én úgy tudom a diófa megöli a környező talajt. Tehát nem szerencsés legelőt és diófát egy helyre tenni.
Hát ja, a dió felejtős, egyrészt kinyírja maga körül a dolgokat, másrészt gyógynövény, és növényevő állat közelébe azt nem illik ültetni, mert ha rendesen bazabálja, akkor mérgezést okozhat (én ne mondd, hogy nem eszi, mert csak ott és csak neked megfogja, Murphi törvénye...).
Legelőre nyárfát célszerű ültetni, mert gyorsan nő, nem mérgező. Persze akkor már jó volna tisztázni a talaj, időjárás stb-t is, mert annak megfelelően lehet egyéb fafajt is választani. Általánosságban 3 fő szempont van: bírja az éghajlatot, a talajt, és ne legyen mérgező.
Maga a legelő telepítése nem nagy gond, jobb híjján beveted fűmaggal, és gyomlálod az oda nem illő növényeket, így egy kis idő után kialakul a társulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!