Van olyan kisállat vagy rágcsáló amit magammal tudok vinni ha felmegyek egy kicsit?
Figyelt kérdés
nem sétáltatásra gondolok hanem h kézbe vinném.nyuszim van de ő lusta és megfogni se lehet.kutyám is van de ő őrült vele nem lehet sétálni2010. júl. 20. 19:54
11/21 anonim válasza:
Ja, és a szúnyog előnye, hogy ha véletlenül lecsapnád, van másik, felszerelést se kell neki venni, csak a véredet szívja.
12/21 A kérdező kommentje:
a nyuszim igen is kézhez van szokva és a szobámban tartom ketrecbe sincs zárva vele alszom!!! és nagyon is szelíd!!a kutyám pitt és eléggé ellenszenvezik más kutyákkal és azért nem tudom vinni mert elránt. és ő is jól van tartva nincs megkötve se kenel szabadon van még a házba is bejöhet
2010. júl. 20. 20:17
13/21 A kérdező kommentje:
ez jó volt ez tetszett. majd kiprószilom
2010. júl. 20. 20:18
14/21 anonim válasza:
2. 20:11 -
"nyuszim van (...) MEGFOGNI SEM LEHET"
ahha, szelíd, vele alszol... és hogy lehet hogy az egyik kommentben a kutyából már kutyáK lettek??
15/21 anonim válasza:
ja, és attól függetlenül, hogy egy kutya nincs megkötve, és bemehet a házba, még nincs jól tartva, és kell vinni sétálni, az új ingerek miatt például.
16/21 anonim válasza:
az én kutyám sem szimpatizál más kutyákkal. el kell vinned egy kutyasuliba, ott pár héten belül megnevelik, és van, ami még ingyenes is. Azt hiszem heti 2 alkalom.
17/21 A kérdező kommentje:
ugy megfogni hogy felemelni. nem szereti ha felemelem a földről.2 kutyám van egy németjucim meg egy pittem és vannak sétáltatva csak nem én sétáltatom mert engem elrántanak.
2010. júl. 20. 20:39
18/21 anonim válasza:
Vannak sétáltatva, a macska meg fel van mászva a fára, nem csodálom, ha nem te sétáltatod a kutyákat, ha rendesen magyarul még írni se tudsz.
19/21 A kérdező kommentje:
te elég idegbeteg lehetsz hallod.xd na mind 1 én állataim és jól vannak tartva az a lényeg.egy kis helyesírási hiba miatt meg nem kell mindjárt agyvérzést kapni.
2010. júl. 20. 20:45
20/21 anonim válasza:
Ó, nem nekem baj a te helyesírási hibád, az ilyen ügyfeleken röhögünk az irodában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!