A kisállat kereskedésken kívűl hol lehet rágcsáló ketreceket venni?
Figyelt kérdés
Az interneten is nézegettem, de ott is elég drágák (és kicsik). A plázás helyekkel az a baj, hogy ott a sok színes berendezést kell megfizetni. Nekem egy nagy (mókusnak) kéne, és semmi extra cucc. Van valakinek valamilyen ötlete?2010. máj. 27. 11:18
1/13 anonim 

válasza:

Rágcsálható ketrec? :D
Debreceni vagy? MMert akkor a volt centrum mögött, most alexandra van ott azt hiszem, a mögött van egy elég jó ilyen állat kereskedés és van ott minden :)
2/13 anonim 

válasza:

Nezd meg a bolhapiacon, vagy csinaltass egyet es akkor az olyan lesz, amilyent szeretnel es szerintem olcsobban ki is jossz
3/13 anonim 

válasza:

Szia,
Ha pesti vagy akkor tudok segíteni talán, mi saját kezűleg csináltuk a csincsilláink ketrecét (párom faipari mérnök) és nagyon fullos ketreceket is gyárt, kérésre, olyat amilyet szeretnél.)
Írj esetleg egy privát levelet itt a fórumon,
Szia
4/13 anonim 

válasza:

Szia.Hétvégén használtcikk piacon.Olcsón lehet venni használtat.Az új ár töredékéért.
5/13 anonim 

válasza:

Fressnapf áruház? Ugyan nem kimondottan olcsó, de mindíg vannak akciók.
6/13 anonim 

válasza:

Fressnapf, vagy bolhapiac. De inkább újat vegyél én múltkor a bolhán vettem jó állapotunak nézett ki de 1 hét mulva tiszta rozsda lett.
7/13 anonim 

válasza:

www.expressz.hu
www.vatera.hu
www.tesz-vesz.hu
www.apromix.hu
8/13 anonim 

válasza:

Keress iwiw-en és ott néha ingyen is van! vagy www.jofogas.hu
10/13 anonim 

válasza:

vagyis odaadnám..
utolsó voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!