Betegek az oriascsigaim vagy haldokolnak, mit tegyek?
Néhány napja kaptam két afrikai oriascsigat, mèg nem érkezett meg a terrarium amit rendeltem és egy átlátszó vodorben vannak szúnyogháló van a tetején. Spriccelem őket naponta egyszer, kaptak enni salátát és paprikát, jól megmostam de lehet mérgezést kaptak. Ma reggel mindketten egy kavicson kinyulva feküdtek, óvatosan megzuhanyoztattam őket akkor felelemkultek és maszkaltak minden oké volt. Visszatettem őket, raktam be salátát vizesen és most este ahogy hazajöttem megint a kabicson vannak kinyulva. Tehát racuppanva teljes testtel kibujva a hazbol és csak a csapjukat húzzák be. Olvastam hogyha teli almot alszanak akkor bebujnak a házba és elassak magukat, ok meg a föld felett a kavicson kinyulva fekszenek. Mérgezést kaptak volna? Vagy meleguk van? Vagy fáznak? Kétségbe vagyok esve segíteni akarok rajtuk mert erről sehol nem írnak semmit! Szepiat mem kaptak 2 napja mert még nem érkezett meg az új adag, ez lehet a baj?
Minden választ köszönök és bocsi h hosszú lett, nagyon kivagyok, nem akarom h elpusztuljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!