Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rávenni szüleinke...

Hogyan lehet rávenni szüleinket állattartásra? Szeretnék egy lovat, de szüleim nem egyeznek bele.

Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Volt már hasonló kérdés azt hiszem.

Én 15 éves vagyok...és azt tudom mondani,hogy ... lehet hogy a ló megvételére még lenne pénzetek de az eltartására már koránt sem biztos.

Tudod hogy milyen sok teendő van körülötte, mennyi sok dologra kell költeni.

Én nem ismerem hogy hogy álltok de a szüleid csak ellenzik valamiért. Talán tudják hogy nem tudnák havontav állni az összeget.

2010. júl. 13. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és milyen körülmények közt élsz?

Egy ló havi tartása otthon kb 20-30 ezer havonta, ha bértartásba van egy loviba akkor 30-70 ezer közt mozog hely és tájegység függően (BP környékén drágább). Ráadásul rengeteg időre is szükséged van. Otthon neked kell almolni, etetni reggel este, mozgatni, kiengedni behozni. Egy loviban persze midezt megcsinálják helyetted, viszont ildomos hetente legalább 3x kinézned, mozgatnod, törődnöd vele.

Ha otthon tartod, akkor minden szabadidőd erre fog elmenni, ráadásul nyaraláskor se tudod hova rakni.

Biztos jó oka van a szüleidnek, hogy nem kapsz lovat.

2010. júl. 15. 11:14
 3/3 anonim ***** válasza:

sajnos nem csak a kajája kerül pénzbe,

hanem hat hetente körmöltetni,patkolni

akkor az állatorvosi vizsgálat mert asszem évente kell 1x legalább

felszerelések is drágák:pl nyereg 50ezer ft minimum.

nagyon drága eltartani sajnos,megvenni még olcsóbb :S

ha megnyered a lottót biztos megengedik

nekem is meg kell dolgoznom a saját lovamért és nem könnyű

2010. júl. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!