Jól tettem, hogy hazahoztam a sünbébit?
A mai napon este hétkor, még bőven világosban találtam egy bébi sünt egyedül a járdán, olyan helyen ahol nem hiszem hogy sünfészek van a közelben, mert az utca csupa beton és aszfalt ezért gyanítom, hogy a sünt magára hagyták... Egészségesnek tűnik, bár nem sokat láttam még mozogni, mert már a járdán is éppen kezdett elszenderedni. Amikor felvettem szinte örült nekem és nyaldosni kezdte a tenyeremet, itthon vizet adtunk neki és hamar el is aludt.
Nem tudom,hogy jól tettem-e, hogy hazahoztam ezért írok nektek.
(már írtam a sünbarátok facebook oldalnak is)
(az is lehet, hogy a sün már elég nagy, ahhoz hogy ellássa magát csak nem értek hozzá)
(50-60 gramm között van.)
Szívesen a gondoznám amíg meg nem erősödik. ( a sünök táplálásáról már egész sokat olvastam.)
Szegény sün!
Szerintem fogadd örökbe
#4 védett állat, tilos tartani.
Jól tetted, hogy szóltál a Sünbarátnak, ők majd átveszik és gondozzák :)
Mi is jártunk így bár az július végén volt, el is aludt párom kezében a süni, írtam a sünbarátoknak, ezt írták vissza:
"valószínüleg egy fészeknyi kicsi süni van a közeletekben akik most nőttek akkorára hogy elmászkálnak a mamájuktól. Ha 100-120gr felett van a súlyuk akkor már esznek egyedül. Kedvezni tudtok neki azzal ha száraz macskatápot kínáltok nekik, vagy alutasakost ami nem tartalmaz tejet."
szóval visszaengedtük a füves részre ahol már többször láttuk.
Viszont ha ilyen pici gondolom kellhet neki segítség, majd írd meg légyszi mi történt :)
Azt tanácsolták a sünbarátnál,hogy kb. egy-másfél hónap múlva engedjem szabadon, ha 400g körül lesz. Még nincsen foga,ezért még bogarat,kukacot nem adhatok neki.
Jól van,bár pánikba esik,ha valaki nem veszi a kezébe,vagy ha kihűlt a meleg vizes palackja.(a családját hiányolja)
Szinte csak eszik és alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!