Magyarországon miért legális még mindig az olyan cirkusz ami állatokkal is dolgozik?
Egyre inkább unalmassá és szánalmassá válnak az "x évvel le vagyunk maradva a nyugattól", "Magyarországon vagyunk, mit vársz?", és hasonló megnyilvánulások. Mellesleg ezek valótlanok.
A nyugatabbra lévő európai országokban is van bőven állatkínzási forma.
Az azonban igaz, hogy a kormány ( bármelyik legyen is hatalmon ) kellene, hogy tegyen ellene.
De ne mutogassunk mindig másra! Mindenki saját magával kezdjen elszámolni! Hogy élsz? Mennyi állati szenvedés okozója vagy?
Az ember a cirkusz esetében is a pénztárcájával "szavaz". Ha nem lenne rá igény, megszűnne. Ha az ilyen cirkuszok ellen állandó jelleggel lennének tiltakozások, tüntetések, az is segítene. Alig hallottam egy vagy két ilyenről. Miért nincs több? Az emberekkel van a baj.
Amikor a településen, ahol lakom, legutóbb cirkusz járt, én elbeszélgettem az egyik férfival. Kiderült, hogy verik az állatokat. Elmondta nekem. Én sem rejtettem a véleményem véka alá, megmondtam, hogy soha nem támogatnám ezt a fajta cirkuszt, amit ők művelnek.
Mondott sok ostobaságot is az ember, de pozitívum volt, hogy úgy beszélgettünk egymással, mint két normális ember. Ha csak vagdalkoztunk volna, egymást szidtuk volna, annak semmi értelme nem lett volna.
2-es sötétzöld konkrétan mire gondolsz? Mi köze a vadászatnak a cirkuszhoz?
Kérdezőnek pedig. Én magát a cirkuszt betiltanám úgy ahogy van, én inkább mozgó állatbemutatót támogatnák legyen az akár vr. Sokkal élvezetesebb és hasznosabb lenne tekintve rengeteg ember biológia ismereteit.
Ez érdekelne mi köze a vadászatnak a cirkuszhoz ?
A másik látott már olyat valaki hogy ütik,verik a vadat hogy megtanulja amit kell ?
Üssön már bárki egy oroszlánt,medvét,elefántot .
Mi maradna a manuszból ?
Esetleg szállóige .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!