Létezik olyan, állatvédelemmel kapcsolatos munka, amiből meg is lehet élni?
Elnézést, hogy nem bírom elképzelni magam ahogy, Libanonba gólyákat mentek. De nem hinném, hogy azok, akik itt írják, hogy milyen kegyetlen vagyok, amiért nem fecskéket mentek, azoknak madármentő telepe van.
Egyébként meg persze, azért szeretnék háziállatokon segíteni, mert azzal én olyan sokat keresnék. Mit gondolsz, hogy érted, hogy abban van pénz? Szerinted, például akik menhelyen önkénteskednek, azok meggazdagodnak?
Én csak kíváncsi voltam, hogy majd, egyszer, meg tudnék-e élni abból, amit igazából szeretek csinálni. Háziállatokkal foglalkozni.
Aztán végül én lettem a rossz, mert nem értek a madarakhoz, nem szeretnék velük foglalkozni.
Képzeljétek el, nálam sokkal kegyetlenebb emberek is léteznek. Értem, hogy a madarak megmentése is fontos, szeretem is a madarakat, csak nem velük szeretnék foglalkozni.
Azt is értem, hogy némelyik madárfaj, lehet, hogy a kihalás szélén van, (és némelyik egyednek nagyobb szüksége lenne a megmentésre, mint egy ,,cigánytelepen" tartott kutyának) de gondolom nektek is van érdeklődési körötök.
Nektek a madarak, nekem a háziállatok, én se ítéllek el titeket, légyszives Ti is értsétek meg.
De azóta rájöttem, hogy mivel műteni/lelőni állatokat nem tudnék, ezért én az állatok segítését (leginkább) csak hobbi szinten tudnám űzni pl.: önkénteskedés egy menhelyen.
Szóval köszönöm az eddigi válaszokat, a kérdésemre nagyjából megkaptam a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!