Rosszul tettem?
Kis városunk Facebook oldalán, mint Eladó tárgyak közt találtam yorkie kölyköket, 30.000.Ft értékben. Sokáig vacilláltam, míg végül rászántam magam, és megírtam a véleményemet 3 mondatban. Teljesen világos, hogy szaporításról van szó, ezért tettem. Mire minden laikus ember rámtámadott, és furdal a lelkiismeret amiatt, hogy egy vita fog folytatódni.
Rosszul tettem a dolgokat?
14/L
Jól tetted, viszont a sok primitív ember úgyse tudja miről van szó csak vitatkozni fog a semmin. Meg majd jön a többi szaporító megvédeni a sorstársuk.
Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Nagyon nagyon jól tetted, büszke lehetsz magadra!
Én is ezt csinálom, minden egyes szaporító hirdetése alá hosszan kifejtem, mi a különbség a tenyésztő és a szaporító között. :)
Nagyon jól tetted, bárcsak minden 14 éves így látná de van aki 30 éves fejjel is csak annyit lát hogy occsó jorkííííííí jajdecuki
Nyugodj meg, mindig lesz aki védi a szaporítást, nem kell velük törődni.
A legrosszabb az, hogy van, aki kiáll emellett a szaporító mellett... Ez annyira dühítő.
Köszönöm a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!