Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Talált cicát hova tudok beadni?

Talált cicát hova tudok beadni?

Figyelt kérdés

Az elhagyatott szomszéd házba találtam 3 kismacskát. Szemük be van gyulladva. Átjárok törölgetem nekik, meg etetem őket, de sajnos a befogadásukra nincs lehetőségem.

Tudna esetleg valaki ajánlani egy helyet ahová jószívvel beadhatom őket? Valami menhely vagy nem tudom, a lényeg hogy jó helyre kerüljenek, ahol nem altatják el őket vagy ilyesmi.

2017. okt. 13. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajnos a szomszédomnak volt hasonló esete. A menhely csak egy "kövér boríték" kíséretében tudta fogadni a macskát.

Próbáld meg közösségi oldalon, hirdetési oldalon fényképpel hirdetni. Talán valakinek megtetszenek.

Ha anyagilag megengedheted, vidd el dokihoz (a gyakorlatban általában ennek az árát nem tudod elkérni a befogadótól).

Ha küldesz linket én is megosztom

2017. okt. 13. 22:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A doki azért is lenne jó, mert ha vírus okozza a szemgyulladást (macskanátha), akkor annak komoly következményei lehetnek, a szem elvesztése vagy bele is pusztulhatnak.

Személyesen lehet nekik gazdát keresni vagy alapítványoknál. Írd le, hogy hol vannak, melyik településen, hátha akkor több konkrét ajánlatot tudnak írni.

2017. okt. 13. 23:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha tudsz rájuk költeni valamennyit, illetve a dokira, úgy talán könnyebb is lesz helyet találni nekik, mert arra legalább már a menhelyeknek, ideiglenes befogadóknak nem kell költeni és tudják, hogy egészségesek, nem terjesztenek betegségeket.
2017. okt. 14. 00:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem akarlak elszomorítani, de leginkább sehova :( Mindenhol telt ház van az elhagyott állatokból.

De azért: vedd fel a kapcsolatot közösségi oldalakon (fb) macskamentőkkel, Noé-val stb., mindenféle állatvédő szervezettel, akik cicákkal foglalkoznak. Fotózd le a piciket, tedd fel a képeiket is. Remélhetőleg segít valaki.

2017. okt. 14. 06:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben kaptam segítséget, egy ismerősöm befogadja őket hála az égnek :)
2017. okt. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!