Talált kiscicával mit lehet csinálni?
Napokban találtam két kiscicát, akik már majdnem éhen haltak, menhelyekről természetesen elzavartak, mert tele vannak, itthon kutya miatt esélytelen, hogy befogadjam és ismerősöket végigkérdeztem, bárkitől kérdeztem, mintha valami rossz dolgot akarnék rájuk sózni. Jelenleg orvosnál vannak, de onnan el kell hoznom, de nem tudom hová tenni őket. Facebookra/netre kiírni is hatástalan. Tényleg úgy néznek rám az emberek mint amikor pl. valaki valami MLM vacakra próbál embereket beszervezni, de még az nagyobb sikerrel jár.
Én nem csapom őket agyon, nem viszem ki az erdőbe éhen halni őket, max itt a városba elengedem őket egy nyugis helyen, hátha valaki befogadja, eteti őket, de valószínűleg elüti majd őket egy autó, de talán így a legnagyobb esélyük a túlélésre. vagy szólók az orvosnak, hogy altassa el őket, talán az a a leghumánusabb, bár ehhez sem lenne szívem. Szóval tanácstalan vagyok, igazából 2 napja ezen gondolkozok, aludni se bírok már, zaklatok mindenkit velük, de esélytelen.
Köszönöm a válaszokat!
Nem bántanám őket sosem. Csak nagyon elszomorított az emberek hozzáállása, azóta is folyamatosan érdeklődök, zaklatok már mindenkit, de senkinek sem kellenek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!