Kutyám megsérült. Hogyan bűntessem meg az elkövetőt?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. A kutyámmal (Border Collie) voltam sétálni, mikor a kutyusom odamegy egy kertesház kerítéséhez, mert a túloldalán volt egy kutya. Normális kutya dolog, hogy megszagolják egymást. De mikor a kutyám átdugta a fejét a kerítésen, az azon túl lévő méretes kutya a szájával/fogaival megragadta a kutyám orrát és elkezdte erősen ráncigálni. Gyorsan odarohantam (mivel a póráz hosszúra ki volt húzva) és kiszedtem onnan a kutyámat, de már késő volt mert az orra erősen felszakadt. Az egész pofája vérzett szegénynek, és vonyított. A szívem szakadt meg. Annyira megijedtem hogy kézbe vettem és rohantam vele haza, majd kiugrott a szívem. Arról a közveszélyes kutyáról köztudott, hogy pár hónapja egy kislány ujjait szakította le, mert a kislány átnyólt a kerítésen, amin NINCS kitéve tábla a veszélyről. Egyszerűen nem bírom ki, hogy valahogy ne bűntessem meg azt a kutyát. Az én kutyám nagyon sok fájdalmat élt és él át emiatt. Jogos lenne beperelni, vagy panaszt tenni a kutya gazdájáról? Csak azért kérdezem, mert a vérszomjas dög valóban a kerítés mögött volt, ahol azt csinál, amit akar.2016. nov. 28. 21:18
11/11 anonim válasza:
Bicskanyitogatoan butasag amit leirtal kerdezo. A kutyanak az a dolga hogy vedje a portat. Akar tanitjak erre akar nem, megteszi. Ez a munkaja. Senki nem kenyszeritett teged es a kutyadat h odamenjel. Kulonben is milyen alapon dugja be mas tulajdonaba a kutyad a fejet?! Ahogy a gyerek dolgai miatt a szulo a felelos, a kutyaert a gazdaja.
Es hagyjuk ezt a liberalis dumat is h nem volt kiteve a kutya harap tabla. Őszintén. Ha ki van teve, akkor nem engeded oda a kutyadat? Vagy ha olyan tabla van h " Nem harap a kutya" akkor te is bedugod a fejedet?
Gyerek vagy még, majd meg fogod tanulni h a sajat rossz donteseidert ne masokat okolj, hanem egyedul magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!