Sok ember miért olyan betegagyu hogy képes ölni egy farkast?
Hobbiból ölsz? Engedd meg, hogy gratuláljak! Remèlem létezik a karma, mert akkor mindent vissza fogsz kapni.
Amit te "vadgazdálkodásnak" hìvsz az puszta gyilkolás, kedvtelésből. A pszichopata is azért öli meg Marika nènit, mert èlvezi. Te mivel vagy jobb nála?
A populációt az èlőhely megváltoztatásával lehet a legjobban csökkenteni. Elvileg ezt a vadászok TANULJÁK. Ahogy azt is, hogy minél több rókát lőnek ki, azok annál jobban szaporodnak.
Lehet, hogy a több ezerből te vagy az egyetlen normális (bár nekem a gyilkolás akkor is elfogadhatatlan), de amíg lelövitek a saját kutyátokat is "vèletlenül" vagy direkt, addig nekem minden vadász ugyanolyan.
A tipikus "vadat űzött a kutya ezért kellett kilőni" szöveg is nagyon unalmas már, főleg azèrt mert az esetek 80%-ában nem igaz, csak poénos amikor a gazda mellől kilövitek a kutyát. Az sem mentség, hogy egy megvadult rudli mekkora kárt tud okozni, nem egyszer voltam a kutyámmal pl.a Börzsönyben, láttam szarvast is, messzire elkerül. Bár az enyém meg van nevelve és nem távolodik el tőlem 2 m-re, de ha akarná se lenne esélye űzni a vadat.
Arról nem is beszélve, hogy amikor a rosszul eltalált (sok ilyen van)vaddisznó mèg szenved órákig menekülès közben és utána a kutyáitokkal szedetitek szét ÉLVE, ne csodálkozz ha ez sokaknál kivágja a biztosítékot.
Ès igen, vega vagyok, nem, a kutyám nem az, de helyette nem dönthetek.
Igen, járok erdőket telepìteni, szemetet szedni, őzeket etetni, áttelepíteni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!