Ha egy állat embert öl ( az ember hibájából), miért
kell azt is megölni?
Igen, csak szerinted. Mert ha a te fiadat rántaná be akkor meg odaállnál a rendőrök elé, hogy na neee, ez csak egy kisfiú és az én hibámból rántotta be az aligátor, kit érdekel hogy hol van a holtteste. Szegény aligátorok fontosabbak. Mi? Amúgy nem tudom a történteket hogy mégis mi volt, de nem is igazán lényeges ebből a szempontból.
2016. jún. 18. 15:45
2/12 anonim válasza:
Emberi ostobaság. Azt darabolnám fel, aki a tiltás ellenére ilyet tesz. Persze a szülöknek sem lehet jó, mert elvesztették a gyereküket (csakis a saját hülyeségük végett), de elöször sebességbe kellene tenni az agyat mielött azt elindítanánk.
2016. jún. 18. 15:47
Azért mert ha rákap erre a könnyű húsforrásra, akkor utána másokat is meg fog támadni ahelyett hogy fáradtséágos módon vadászgatna vadállatokra. Az általad említett esetben pedig benne van a válasz: keresték a testét. Csak nem hagyhatják ott, nem? A szülőknek joga van eltemetni.
Háziállatoknál meg az emberre támadás olyan súlyos lelki bajok jele lehet amiket már nem lehet korrigálni neveléssel.
2016. jún. 18. 15:47
Nincs igaza a 3-as válaszolónak. Nem fog attól több emberhúst enni mert megkóstolta. Eddig is szóltak, hogy ragadozó állat. Azt szokták mondani "könnyű a békát tónak ugrasztani".
2016. jún. 18. 15:52
5/12 A kérdező kommentje:
Amiket feldaraboltak azokban nem találtak emberi maradványokat és még keresik a testét állítólag szóval nem hinném hogy rákapnának ettől az emberi húsra
Nem tudom miért kell lepontozni. Tény, hogy nem lesz sem jobb sem rosszabb. Ragadozó!!! Ezt meg kell érteni.
2016. jún. 18. 17:03
Nem kéne szerencsétleneket kiragadni a természetből, a buta ember szórakozása csak ketrecbe zárt állatokat bámulni...Az ilyen felelőtlenségekről meg inkább nem is beszélek...Mint Harambe a 17 éves gorilla akit agyonlőttek, mert az apja nem figyelt a gyerekre...az a gorilla jobban vigyázott rá...
2016. jún. 18. 17:14
Azt a holttestet már csak darálthúsként fogják megtalálni...
De most én se értem, teljesen oké sorra ölni az aligátorokat hogy megtalálják a gyerek hulláját? Könyörgöm láttam már olyat aki egy kikötött aligátornak lenyúlt a torkán a gyomráig, de neeeem ,mészároljunk állatokat akkor majd jobban érezzük magunkat és "igazságot teszünk" mert valaki nem figyelt a gyerekére és egy olyan helyen strandoltatta ahol ki volt táblázva hogy "NE ÚSSZ TE BAROM MERT TELE VAN A VÍZ ALIGÁTORRAL".
2016. jún. 19. 10:29
Gondolom az állatkert (vagy mi volt ez) ahol ez történt sem örült annak, hogy meg kellett ölni 4 aligátort ilyen könnyen elkerülhető dolog miatt, az utolsó meg ne állítsa már be úgy, hogy ebben valakinek élvezete van. Egy két ember lassan már azt is kitalálja, hogy azért kíváncsiak a gyerek maradványaira, mert élvezik az ilyen morbid dolgokat...
2016. jún. 19. 17:52
alapvetően nem bírom megérteni a mostani történéseket, de főleg ezeket a végtelenül primitív, átgondolatlan megoldásokat.
az oroszlánoknak és a gorillának altatólövedéket adtam volna vagy a gorillát megpróbáltam volna valamivel elcsalogatni, a krokikat pedig megröntgeneztem volna, de lehet h csak a fiú apjának azt mondom h sorry, nem tehetek semmit.
főleg azok után meglepő, hogy hetek óta az egész internet ezeket az embereket szidja. Nem fogják már fel h valamin változtatni kéne és be kéne fejezni ezt az eszetlen mészárlást?
2016. jún. 20. 10:06
Kapcsolódó kérdések: