Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ha egy állat embert öl ( az...

Ha egy állat embert öl ( az ember hibájából), miért kell azt is megölni?

Figyelt kérdés
Moat olvastam apuka tiltó tábla ellenére odaengedte a 2 éves fiát, hogy belelógassa a lábát a vízbe egy aligátor meg berántotta. Emiatt 4et feldaraboltak, mert keresik a testét. Ez most csak szerintem túlzás? Azért mert egy szülő felelőtlen? Tudom jön az, hogy "egy állat nem ér annyit mint ember" de akkor is.
2016. jún. 18. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen, csak szerinted. Mert ha a te fiadat rántaná be akkor meg odaállnál a rendőrök elé, hogy na neee, ez csak egy kisfiú és az én hibámból rántotta be az aligátor, kit érdekel hogy hol van a holtteste. Szegény aligátorok fontosabbak. Mi? Amúgy nem tudom a történteket hogy mégis mi volt, de nem is igazán lényeges ebből a szempontból.
2016. jún. 18. 15:45
 2/12 anonim válasza:
71%
Emberi ostobaság. Azt darabolnám fel, aki a tiltás ellenére ilyet tesz. Persze a szülöknek sem lehet jó, mert elvesztették a gyereküket (csakis a saját hülyeségük végett), de elöször sebességbe kellene tenni az agyat mielött azt elindítanánk.
2016. jún. 18. 15:47
 3/12 anonim ***** válasza:
18%

Azért mert ha rákap erre a könnyű húsforrásra, akkor utána másokat is meg fog támadni ahelyett hogy fáradtséágos módon vadászgatna vadállatokra. Az általad említett esetben pedig benne van a válasz: keresték a testét. Csak nem hagyhatják ott, nem? A szülőknek joga van eltemetni.

Háziállatoknál meg az emberre támadás olyan súlyos lelki bajok jele lehet amiket már nem lehet korrigálni neveléssel.

2016. jún. 18. 15:47
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
Nincs igaza a 3-as válaszolónak. Nem fog attól több emberhúst enni mert megkóstolta. Eddig is szóltak, hogy ragadozó állat. Azt szokták mondani "könnyű a békát tónak ugrasztani".
2016. jún. 18. 15:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Amiket feldaraboltak azokban nem találtak emberi maradványokat és még keresik a testét állítólag szóval nem hinném hogy rákapnának ettől az emberi húsra
2016. jún. 18. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom miért kell lepontozni. Tény, hogy nem lesz sem jobb sem rosszabb. Ragadozó!!! Ezt meg kell érteni.
2016. jún. 18. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne szerencsétleneket kiragadni a természetből, a buta ember szórakozása csak ketrecbe zárt állatokat bámulni...Az ilyen felelőtlenségekről meg inkább nem is beszélek...Mint Harambe a 17 éves gorilla akit agyonlőttek, mert az apja nem figyelt a gyerekre...az a gorilla jobban vigyázott rá...
2016. jún. 18. 17:14
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Azt a holttestet már csak darálthúsként fogják megtalálni...

De most én se értem, teljesen oké sorra ölni az aligátorokat hogy megtalálják a gyerek hulláját? Könyörgöm láttam már olyat aki egy kikötött aligátornak lenyúlt a torkán a gyomráig, de neeeem ,mészároljunk állatokat akkor majd jobban érezzük magunkat és "igazságot teszünk" mert valaki nem figyelt a gyerekére és egy olyan helyen strandoltatta ahol ki volt táblázva hogy "NE ÚSSZ TE BAROM MERT TELE VAN A VÍZ ALIGÁTORRAL".

2016. jún. 19. 10:29
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Gondolom az állatkert (vagy mi volt ez) ahol ez történt sem örült annak, hogy meg kellett ölni 4 aligátort ilyen könnyen elkerülhető dolog miatt, az utolsó meg ne állítsa már be úgy, hogy ebben valakinek élvezete van. Egy két ember lassan már azt is kitalálja, hogy azért kíváncsiak a gyerek maradványaira, mert élvezik az ilyen morbid dolgokat...
2016. jún. 19. 17:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

alapvetően nem bírom megérteni a mostani történéseket, de főleg ezeket a végtelenül primitív, átgondolatlan megoldásokat.

az oroszlánoknak és a gorillának altatólövedéket adtam volna vagy a gorillát megpróbáltam volna valamivel elcsalogatni, a krokikat pedig megröntgeneztem volna, de lehet h csak a fiú apjának azt mondom h sorry, nem tehetek semmit.

főleg azok után meglepő, hogy hetek óta az egész internet ezeket az embereket szidja. Nem fogják már fel h valamin változtatni kéne és be kéne fejezni ezt az eszetlen mészárlást?

2016. jún. 20. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!