Ha egy állat embert öl ( az ember hibájából), miért kell azt is megölni?
Figyelt kérdés
Moat olvastam apuka tiltó tábla ellenére odaengedte a 2 éves fiát, hogy belelógassa a lábát a vízbe egy aligátor meg berántotta. Emiatt 4et feldaraboltak, mert keresik a testét. Ez most csak szerintem túlzás? Azért mert egy szülő felelőtlen? Tudom jön az, hogy "egy állat nem ér annyit mint ember" de akkor is.2016. jún. 18. 15:38
11/12 anonim válasza:
Az oroszlánoknak mindenképp altatólövedéket adtam volna, a gyökér magától ugrott be hogy meghaljon, a gorilla nehéz eset mert az altatólövedéktől megvadulhatott volna és bánthatta volna a gyereket (nem biztos de megvolt rá az esély) ott sajnos tényleg nagyon sok volt a "mivan, ha" és úgy döntöttek biztosra mentek, lehet sikerült volna de képzeld el mekkora közfelháborodás lenne ha megvadult volna a lövedéktől és agyoncsapta volna a gyereket.
12/12 A kérdező kommentje:
Jaj igen az oroszlános eset,amikor öngyilkos akart lenni a fickó és beugrott közéjük erre lelőtték az oroszlánokat.. Szedett volna inkább be gyógyszereket, de nem inkább őljük az oroszlánokat egy vadbarom miatt.
2016. jún. 21. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!