Ilyen ember miért tart állatot/állatokat?
Inkább általánosítson a kérdező (alapból utálom ezt az általánosítás szöveget), mint kiemeljen egy olyan jelenséget ami 1000-ből 1.
Nem tudom, te milyen állapotban láttad már a csövesek kutyáit, de lehet jobb helyen van egy állatotthonban egy kutya, mint egy csövesnél.
Mert úgy vannak vele, az csak egy állat, annak nem kell orvost hívni (szerencsétlen meg nem tud szólni hogy szenved). Még ha meg is tudná adni amire az állatnak szüksége van, egyszerűen nem érdekli, ami számomra felfoghatatlan.
Lásd ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__7688097-van-..
Már eleve az, hogy itt kérdezősködik, ahelyett, hogy rohant volna az orvoshoz, felháborító. Mindenki orvost javasol neki, erre pár nap múlva odaírja, hogy ja, hát kb végignézték, ahogy a macska elpusztul, de lósz.rt sem tettek azért, hogy valami változzon, ráadásul a megmaradt két kicsi állítása szerint nem maradt volna úgysem életben az anyjuk nélkül, ezért "elvittük őket itthonról", magyarul vagy kivágták valahova az út szélére, vagy megölték őket, amin nem lepődnék meg. Utána meg még a kérdező van felháborodva, hogy állatkínzónak titulálják. Undorítóak az ilyen emberek.
Mire gondolsz egész pontosan? Én sem szeretem az általánosítást. Nem arra célzok most, hogy konkrét emberek példáit hozd fel, akiket te is ismersz, csak írj pár példát a témádra szerintem.
pl.: pónit akar a kisgyerek, de bértartásra nincs pénz, ezért a sufniban tengődik a szegény állat, mert terület sincs hozzá -> hasamra csaptam és kitaláltam egy lehetséges esetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!