Szarkafiókát találtam, mit tegyek?
Ha nem értesz hozzá ne próbálkozz. Én egyszer magukra hagyott rigókat akartam menteni, és egyből "gúgliztam". Először egy általános madárvédő honlapot találtam, majd ők adták meg a hozzám legközelebb eső ezzel foglalkozó szervezet számát. Felhívtam a városunkhoz legközelebbi állat menhelyet, amin belül van madárvédelem is. Nagyon kedvesek voltak elláttak tanácsokkal. Először azt mondták, hogy tegyem őket dobozba és vigyem el hozzájuk akár éjjel is. De akkor elmondtam nekik, hogy az anyát megölte a macska, és az apa biztos elhagyta őket. De akkor mondták, hogy akkor várjak még és figyeljek, mert nagy valószínűséggel az apa nem lépett le, hanem több lett a dolga az élelemszerzésben,. És igazuk lett. Igaz ritkábban, de megjelent az apa, és etette őket.
Szerintem keress rá, már nem emlékszem hogyan találtam, de madárvédelem, vagy hasonlókat beírsz és bátran hívd fel őket. Segíteni fognak, mert ez a dolguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!