Johosan fenyegetőzik feljelentéssel?
2 èves spánielünk van. A 13 èves húgom egyedül elvitte sétálni, amikoris a kutyánkat megtámadta egy nagyobb németjuhász-szerű kutya, megharapta az oldalát. A húgom a mi kutyánk pórázát a nagy nyaka köré tekerte ès addig fojtogatta amíg a gazdája ki nem jött az utcára a kiabálásra. Aztmondja feljelent minket amièrt majdnem megölte a kutyáját /amúgy semmi baja nem lett/.
A miénknek szerencsére nem lett nagyobb baja.
Nem tudom, hogy jogosan-e? Talán jogi fórumon kellene megkérdezni. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ebből eset legyen.
A húgod viszont eléggé bátor hallod-e? :DDD Ilyen módszerről még nem is hallottam és hogy valaki így helyt álljon a kutyája miatt amikor "baj van" :)
A megharapta az oldalát az nem tudom mit takar pontosan. Hogy odakapott és csak kisebb baja lett, nem tudom.
Az ijesztő viszont az (ha egy picit is belegondolunk), hogy a húgod annyira belelovalta magát, hogy csak akkor hagyta mindezt abba, amikor már összejött a fél falu az ordibálásra.
Szóval akár szerencsétlenség is lehetett volna..
"A húgom a mi kutyánk pórázát a nagy nyaka köré tekerte ès addig fojtogatta amíg a gazdája ki nem jött az utcára a kiabálásra."
"Aztmondja feljelent minket amièrt majdnem megölte a kutyáját "
Igen, ezt megértem. Tényleg akár megeshetett volna.
A fél falu?
A gazdája jött ki mert közben a tesóm ordibált a kutyával.
Amúgy szerintem is nagyon bátor dolog volt ez, meg is lepődtem:D
Sebes lett az oldala a miènknek de nem mély seb.
A németjuhásznak voszon abszolút nrm lett baja csak kicsit le lett fojtva hogy álljon le.
sírok milyen buta emberek vannak.
még hogy ő jelent fel?? milyen alapon? a húgod pórázon vezette a kutyáját,amikor az ő kutyája felügyelet és póráz nélkül nektek támadott. nektek kéne feljelenteni őt.
a gazda felelőssége,hogy a kutyája ne tudjon közterületre kijutni. a húgod nem csinált semmi szabálysértőt. pórázon vezette a kutyáját. és csak akkor lépett fel a másik kutya ellen,amikor a testi épségét veszélyeztette. ez teljesen legális.
jelentsen nyugodtan, legfeljebb őt büntetik meg és a perköltséget is állhatja.
idiótája
Köszi a válaszokat, én is így gondolom.
Mèg "szerencse", hogy csak a kutyánkat támadta meg, de ha a tesómat támadja meg??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!