A szomszédom a kutyám kinyírásával fenyegetőzik. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Van erre valami törvény hogy ilyennel nem fenyegetőzhet? Vagy amíg nem tesz semmit (csak mondja) addig nem tehetek semmit? Tény hogy sokat ugat a kutyánk, és ez őt nagyon zavarja. Próbáltam beszélni vele, de nem sikerült, állandóan csak azt hajtogatja hogy agyonüti, megmérgezi, stb. Félek hogy tényleg meg fogja tenni...2014. máj. 23. 14:33
1/12 anonim válasza:
Mit tehetnél? Kérdezz meg szakembert arról, hogyan nevelhetnéd meg a kutyádat. A legegyszerűbb, és mindenki számára legkedvezőbb megoldás.
2/12 Shai-Hulud válasza:
Gondoltál már arra, hogy veszel valamilyen ugatásgátló készüléket? Lehet kapni néhány fajtát, válogass!
3/12 anonim válasza:
Akkor neveld meg a kutyát, hogy ne ugasson. Tegyél rá ugatásgátlót.
4/12 anonim válasza:
Csinálj róla hangfelvételt amikor ilyet mond. Ha a kutyának baja lesz, akkor hatósági állatorvos végezze a vizsgálatot és jegyzőkönyvet kell róla kérni. Ezekkel a bizonyítékokkal indíthatnak eljárást a szomszéd ellen.
Az a baj, hogy hiába jelentenéd fel kutya ügyben, mikor a rendőrség azzal sem nagyon törődik mikor az emberekkel fenyegetőznek. :(
5/12 anonim válasza:
#4-es: és ezzel megmentené a kutyája életét? Nem.
6/12 anonim válasza:
Akkor tegyél róla hogy ne ugasson, ha provokálod a környezeted ne lepődj meg ha tesznek ellened. Tudod, ha te összeférhetetlen vagy az visszahat rád valamilyen formában.
7/12 anonim válasza:
fáraszd le a kutyát és akkor talán nem ugat meg szólj rá ha sokáig ugat
8/12 Almlili válasza:
Ha nagyon ugatós a kutyusod tényleg neveld meg, de szerintem mondjuk az igazságtalan, hogy az embernek mindig jár a szája, de ha szerencsétlen kutya megszólal egyből leordítják a fejét
9/12 anonim válasza:
Ha megteszi az a ti hibát ok lesz. Menjetek el a kutyával suliba ahol problémás kutyákhoz értő szakemberek vannak,pl.valamelyik Cerbi suli.Kutyás létemre valahol megértem hogy a szomszéd nem hajlandó tárgyalni veletek.Gondolom hosszabb ideje állhat fent a probléma és tele van a tőke azzal hogy nem tesztek ellene semmit.
10/12 anonim válasza:
Nyilván idegesíti az állandó ugatás, meg tudom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!