Mit tettél ma az állatokért?
Figyelt kérdés
????2015. dec. 18. 21:14
11/21 anonim válasza:
Ideiglenes befogadó vagyok egy macskamentő alapítványnál.
12/21 anonim válasza:
Tegnap beszéltem a kutyakozmetikussal. Ma megyünk terepszemlére a boltba, hogy adnak-e nekünk olcsón, nem porfogó kutyakosarat, vagy rendelnünk kell. (Hétfőn megyünk a sintértelepre megismerkedni egy kutyával.)
14/21 anonim válasza:
Mit tettél ma az éhező MAGYAR gyerekekért?
15/21 anonim válasza:
14, a kettő nem zárja ki egymást. Nyilván te az éhező gyereket támogatod a fizetésed 10%-ával, én meg az éhező állatokat, megint más a hajléktalanokat, a betegeket, a drogosokat, és így jut mindenkinek elég.
16/21 anonim válasza:
Nem eszem meg őket.
Gazdát keresek egy kóbor cicának, aki pár napja velünk él.
17/21 anonim válasza:
14-es válaszolónak.
Ahogy írták a kettő nem zárja ki egymást, én két éve minden nap támogatok egy családot. Nem sokkal, de kenyeret minden nap veszek nekik, A gyerekeknek alkalom adatán, gyümölcsöt, csokit veszek. Maradék főtt ételt, mindig viszem nekik.
Emellett most a kóbor macskákat is etetem. Tőlem ennyire telik.
18/21 gyevickie válasza:
Építettem egy madáretetőt, kitettem tele kajával. A fára is akasztottam nekik faggyúgolyót.
Elvittem egy jó nagy sétára a kutyámat.
A tenegrimalacaimnak megjavítottam a kedvenc búvóhelyét.
19/21 anonim válasza:
Megetettem a patkányaim és ápolgattam az egyik sebét mert a többiek megharapták.
20/21 anonim válasza:
ma semmit
de nincs is háziállatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!