Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti jöttök június 9-én demonstr...

Ti jöttök június 9-én demonstrálni az állatokért?

Figyelt kérdés
Júni 9 Deák tér. Az EB miatt az ukránok 400.000 állatok kínoztak halálra vagy épp égették el őket élve, ki jön tiltakozni???
2012. jún. 5. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jún. 5. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Én sem.
2012. jún. 5. 15:39
 3/11 anonim ***** válasza:
sajnos nem tudok menni túl messze lakom. De szívesen mennék egyszerűen undorító amit ezek a mocskos ukránok csinálnak.
2012. jún. 5. 15:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. jún. 5. 18:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem, de ezt már Radival is megbeszéltem FB-n. Pedig nekem két szem selyemcukrot ígért, ha elmegyek, mások egyet kapnak.

Nem hiszem h egy kutyának is jobb lesz, ha teleszemetelik az emberek a Dunát virággal és eleresztenek egy rakat lufit. Ha legalább valami petíciót átadnának az ukrán nagykövetnek, vagy valami...De nem, semmi ilyen értelmes nem lesz.

2012. jún. 5. 21:28
 6/11 A kérdező kommentje:
A tüntetés végén pont az lesz amit írtál, petició a nagykövetségnek... Lehet hogy nem lesz jobb, de legalább megpróbáljuk, és ha 1 állatnak jobb lesz ezután akkor megérte. Ja és a növények a természet útján is a Dunába kerülnek...
2012. jún. 5. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Itt a forgatókönyv:

14.00 - 14.30 között gyülekezés a Bp. 5.ker. Deák Ferenc téren (a metrófeljárónál lévő téren).

14.30 - 15.30 között beszédek, szóbeli megemlékezések, felszólalások stb.

15.30 - 16.30 között hangos felvonulás az Erzsébet Híd felé (Deák tér-Károly krt.-Astória-Kossuth L.utca-Erzsébet Híd útvonalon).

16.30 - 17.00 között a hídról virágok és lufik dobása,elengedése a Dunába - így emlékezve meg a rengeteg cica,kutya áldozatról akiket az EB miatt mészároltak le Ukrajnában!

Majd végül17.00 után a rendezvény vége, tömeg feloszlása max 18.00 - ig.

Nem lesz petíció...

Amin jelenleg folyik az aláírásgyűjtés, az megy Brüsszelbe, az Európia Tanácsba. Ezzel "csak" annyi a probléma, h Ukrajna NEM EU tag...

2012. jún. 5. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy ott ácsorogsz, meg lufikat eregetsz, gyakorlatilag feleslegesen, inkább az itthoniakért tegyél valamit, add nekik ezt az időt. Szerintem.
2012. jún. 6. 05:55
 9/11 A kérdező kommentje:

14.00 - 14.30 között gyülekezés a Bp. 5.ker. Deák Ferenc téren (a metrófeljárónál lévő téren).

14.30 - 15.30 között beszédek, szóbeli megemlékezések, felszólalások stb.

15.30 - 16.30 között hangos felvonulás az Erzsébet Híd felé (Deák tér-Károly krt.-Astória-Kossuth L.utca-Erzsébet Híd útvonalon).

16.30 - 17.00 között a hídról virágok és lufik dobása,elengedése a Dunába - így emlékezve meg a rengeteg cica,kutya áldozatról akiket az EB miatt mészároltak le Ukrajnában! Majd végül

17.00 után a rendezvény vége, tömeg feloszlása max 18.00 - ig

(((((((((( 18 orakkor a mi ket draga radink Lakos György es Mária Várkonyi egy kisebb csoporttal atvonul az Ukran kovetseg ele atadni egy peticiot, aki akar majd veluk tarthat)))))

2012. jún. 6. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
61%

Kár, h ez nem így fog történni.

Mivel nincs előre lebeszélve, így vagy senki nem veszi át tőlük vagy max a portás.

És ettől még midnig nem maríd meg egy kutya sem. Ki kell menni és kint menteni őket.

Amúgy kedves kérdező, te jártál már kint és láttad már h mennyi és milyen kóbor ebek vannak? 10-15-ös falkákba verődve vonulnak, és mivel már az utcán születtek, így vadak. Még rehabozni se lehet őket. Támadnak a legkisebb ok miatt is, kaját keresnek, rombolnak.

A kinti rokonok annyit mondtak, h nem azzal van baj h kiírtják őket, hanem hogy hogyan. Lehetne ezt alatatással is, és nem így. De a kinti helyzet gyakorlatilag tarthatatlan.

2012. jún. 7. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!