Mit tettél ma az állatokért?
Figyelt kérdés
????2015. dec. 18. 21:14
2/21 anonim válasza:
Ma vittem a helyi állatmenhelyre 10 kg tápot ès 2db kinőtt nyakorvet. Tudom, ez nem sok, de minden segítség jól jön nekik.
3/21 anonim válasza:
Megettem egy fél csirkét, így csökkentettem egy mesterségesen tartott csirke szenvedését.
4/21 anonim válasza:
Megetettem egy kóborkutyát, meg kartonból tettem ki neki és egy kóbor cicának házat.
Többre nem futotta.
5/21 anonim válasza:
Simogattam az ölemben fekvő macskánkat, kicseréltem neki a vizét, megeresztettem neki a csapot, amikor inkább onnan akart inni.
7/21 anonim válasza:
Adtam enni-inni nekik, es megmentettem allatokat ugy, hogy nem eszem okrt lassan 2 eve!
8/21 anonim válasza:
Nem szeretem a macskákat, de egy hete a környék kóbor macskáit etetem.
9/21 anonim válasza:
Felültem a pónimra és jól meghajtottam.
10/21 anonim válasza:
Kipucoltam a patkányaim ketrecét, és extraként kaptak gránátalmát.
Bekötöttem az egyik kutyám lábát, mert belelépett egy üvegszilánkba, és fél órán át ölelgettem utána, pedig egy szót nem szólt, hogy fájna neki a seb.
Főztem marhatőgyet a kutyáimnak. Igaz, a fél lakótelepnek savanyú tej szaga van, és a lakásban rá lehet támaszkodni a bűzre, de a kutyáim imádják. Én kis híján belehánytam a fazékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!