Kutyát szeretnék az Illatos Úti ebtelepről, mennyi az esély hogy hozhatok?
20 éves fiatal lány vagyok, kutyakompatibilis (papír van róla) lakásban vagyok bérlő. Nincs konkrét elképzelésem, csak annyi hogy kan, 3-4 évesnél idősebb, közepes méretű legyen.
Saját kutyám volt már (nem anyuci megvette és ő is gondozta, jártam iskolába is vele).
Az anyagiakkal nem lesz gond, kiszámoltam.
Holnap mennék a telepre, de előtte szeretnék informálódni tőletek, milyenek a viszonyok.
3,7 vagyok.
"eddig amit megtudtam, az az, hogy Árpád híd-onnan Nyugatiig és ott átszállok a 4-6-ra Borárosig"
Nem, nem, dehogyis! Az Árpád hídtól az 1-es villamossal el tudsz menni a Közvágóhíd-ig és ott át tudsz szállni az 54-55-ös buszra - onnan már csak 2-3 megálló az Illatos út.
Bár jó ötlet a kutyataxi is, de ez azért olcsóbb és nem is olyan vészes egy kutyusnak :-)
Meglett a szerencsés!
Egy meghatározhatatlan turmix, 6-7 éves fiú.
"természetesen" nem szobatiszta, de rajta vagyunk az ügyön igaz,nehéz lesz.:)
Remélem itt látjátok, ő lenne az.
Repültem utána mikor kijöttünk a kapun.
Roger lett a neve, 6 éves, kan.
Hangja nem nmagyon van (még) mikor kijött a kennelből sem ugatott.
Más kutyukkal barátságos, galambokra veszélyes.
Megfürdettük, de kozmetikushoz is elviszem.
Nem nagy étvágyú, de elfogadja a kaját, gondolom szoknia kell még. Viszont nagyon sokat iszik, sokat is pisil,de nem jelez, hogy ki kéne mennie.Ezen még dolgozunk.
3,7,15 vagyok.
Hűűű, nagyon jó fej kutyus :) nekem is ilyesmi volt a talált kutyám :-)
Sok sikert egymáshoz és sok boldog pillanatot kívánok!
6. vagyok, Csoki Rudolf gazdája :)
NAGYON SZÉP KUTYÁT HOZTÁL EL :)
Tényleg elég érdekes mix., talán jack russel husky turmix lehet :D
Leírásod alapján sok a közös vonás az én kutyám akkori viselkedésével ...
"Repültem utána mikor kijöttünk a kapun."
Ez velünk is így volt.
"Hangja nem nmagyon van (még) mikor kijött a kennelből sem ugatott."
Enyém is kussolt egy hétig :D Aztán meglátott egy kapucnis csávót és kész, vége, nem volt megállás :D
"Más kutyukkal barátságos, galambokra veszélyes."
Dettó. Csak később nyílt ki az enyémnek is a csipája (és szokott le a galambászásról :D)
"Viszont nagyon sokat iszik, sokat is pisil,de nem jelez, hogy ki kéne mennie."
Enyém is nagyon sokat ivott aztán normalizálódott :) A bepisilés is eltartott egy ideig, kb. 2 hétig még előfordultak balesetek, de utána megszokta.
Nagyon sok boldogságot kívánok a kutyushoz! :)
Szerintem hamar rá fog érezni a szobatisztaságra is ;)
Nagyon szépen köszönjük !
Hogy mi lehet benne csak tippelni tudok, malamut és német juhász biztosan, mivel csalóka a kép mert nem olyan kicsi kutyus leginkább malinois-border coille között van.
Ettől független biztos van benne vagy jack vagy más drótos kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!