Kutyamenhelyen dolgozni? Mennyi esély van rá?
Tudtommal a menhelyen önkéntes munka van, örülnek a segítségnek, de pénzt ne várj érte.
Megélni ebből nem fogsz tudni.
Hogy mennyi a fizetes nem tudom, de a varosi menhelyunknek 4allando dolgozoja van es emellett vannak meg onkentesek. Sokuk van vagy 10eves!!!
Ebbol kiindulva erdemes probalkozni. Belegondolva sem lehet onkentesekre alapozni-mivel oke hogy vki kimegy heti 1x, de a 9o kutya minden nap ehes, beteg stb
Engem most vettek fel egy menhelyre gondozónak.
Annyit mondhatok,hogy nem egy leányálom,de szeretem csinálni,mert a kutyák nagyon hálásak és ez minden pénzt megér.Ez a menhely egy tanyán van,ahol vasárnap estétől péntek délutánig kinn kell lenni.Ott is alszunk.Minden reggel fél6-6 kor kelünk,fél7-től kiengedjük a kutyákat,egyesével.Amíg kint van,ki kell takarítani a helyét és a vizét cserélni.Miután a helyére tetted,akkor onnan szeded össze a piszkot,ahova ki volt engedve.Ezt egyesével végig az összes kennelen.
Majd sétálsz egyesével a kutyákkal.
Ezzel végzünk kb 9-10 között,akkor 1-ig pihi van.Akkor ugyanezt megtesszük még 1x,majd este fél7-7 körül megint.Itt etetés is van.
Az egyéb eü dolgok is ránk hárulnak(fésülés,fül tisztítás,karomvágás,gyógyszerek beadása,oltás,szemcsepegtetés,általános egészség ellenőrzése)
Nekem végzettségem is van állatgyógyászati pályán,ami igen hasznosnak bizonyul,valamint sok éves kutyás tapasztalatom szocializáció és rehabilitáció terén.
A fizetés inkább nevezhető "zsebpénznek",de el kell fogadni,hogy egyik menhely sem milliomos...
Saját tapasztalat szerint,ahol nem hirdetnek gondozói állást,oda nem kell,csak önkéntes.
Ez hirdetve volt,jelentkeztem,sikerült.
De ez baromi nagy mázli volt,hogy pont most kerestek egy gondozót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!