Vegánok, hogy oldjátok meg a kutyátok etetését?
Aki tényleg vegán, nem hord bőrből készült cuccokat, semmi olyat nem használ amihez állatok szenvedése kapcsolódik, de kutyát tart.
Hogyan, és mivel eteti a kutyust? Olvastam valahol, hogy van aki a kutyáját is vega módra eteti. A tápanyagok meglétében nem is kételkedem, de egy kutya emésztőrendszere nem a növényi etetésre van specializálódva, és ezzel szerintem nem tesznek valami jót az emésztésének.
Mostanában elég népszerű a nyers hússal, zöldséggel, gyümölccsel gondosan összeállított étrend a kutyáknak a táppal szemben, és megmondom őszintén nekem ez egy elég szimpatikus dolognak tűnik, hiszen a kutyák tényleg húsevők, és így a fogaiknak, emésztésüknek is jót tehetünk. De ha a tápnál is marad az ember, abban is elengedhetetlen, hogy legyen hús.
De ha valaki vegán, és a kozmetikumoknál is sokat kutakodik nehogy véletlenül állatokon teszteltet vegyen, aztán megvesz egy prémium tápot, amit azzal reklámoznak, hogy ebben tényleg nagy százalékban van marhahús pl. akkor ezt hogyan? :D
Csak kíváncsiságból kérdezem, meg mert mind a vegánság mind a kutyatartás érint engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!