Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Mit tegyek, hogyan tovabb?

Mit tegyek, hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

februarban vettem egy extra mini yorkit ami 2 honapos kutyuska volt vasarnapi nap vettem es mar szerdan allatorvost jartuk mivel hanyt ment a hasa, de mar kedd este is ment a hasa azt hittuk hogy az ennivalojatol. ur egy oltassal adta ide es masodik oltasat sajnos mar nem tudtuk be adatni mert elhunyt...

A kutyust csak siman at adta a penzt meg elvette nagyon hideg helyen tartotta egy ketrecbe ujsag papir volt alattuk ossze tepkedve, rajta kivul meg egy kiskutyus maradt ott es amikor mi indultunk a kiskutyusert mondta hogy meg van 2 szoval 1000% hogy adott el oltas nelkul is. Azt is mondta mikorkerdeztem a kiskutya miert ilyen korpas vagy milyen mikor a kezembe fogtam hat mondta hogy fa forgacsba voltak tartva...Az ur nem akarta mar meg mondani a nevet es a szamat is levaltotta.. AZON KIVUL MEG AMIKOR ELERTUK ES KERTUK AZ OSSZEGET VISSZA AZT MONDTA NEM ADJA AD EGY MASIK KUTYAT MERT UGYAN AZ A KUTYA EGY MASIK KAN KUTYATOL VEMHES...SEGITSETEK VAJON EZEK UTAN HOVA FORDULJAK HOGY VISSZA KAPJUK A PENZT ES HOGY AZ UR EZT NE USSZA MEG SZARAZON.

Rosszul hangzik biztos, hogy szeretnenk az osszeget is latni, de napi szinten az orvosi kezelesek es az autoautoba tankolassal tobb szaz ezrunk ment el.

2015. márc. 9. 17:59
1 2 3
 21/22 hell-ikon ***** válasza:
86%

Hát öregem, ahhoz is kell egy agy, hogy valaki csak úgy oda adjon valakinek 70.000 Ft-ot, mindenféle számla meg szerződés nélkül, az oltási könyvről már nem is beszélve.

De ha téged az vigasztal, hogy ezért a pénzért eltemethettél egy kiskutyát, ám legyen.

Merem állítani, ha hozzácsaptál volna még ehhez az összeghez 1-2 10-est, már tenyésztőtől is vehettél volna egészséges, oltott, törzskönyves példányt, szerződéssel, garanciával, szűrésekkel.

2015. márc. 12. 17:14
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Jelentetted az állatvédőknél????
2015. márc. 26. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!