februarban vettem egy extra mini yorkit ami 2 honapos kutyuska volt vasarnapi nap vettem es mar szerdan allatorvost jartuk mivel hanyt ment a hasa, de mar kedd este is ment a hasa azt hittuk hogy az ennivalojatol. ur egy oltassal adta ide es masodik oltasat sajnos mar nem tudtuk be adatni mert elhunyt...
A kutyust csak siman at adta a penzt meg elvette nagyon hideg helyen tartotta egy ketrecbe ujsag papir volt alattuk ossze tepkedve, rajta kivul meg egy kiskutyus maradt ott es amikor mi indultunk a kiskutyusert mondta hogy meg van 2 szoval 1000% hogy adott el oltas nelkul is. Azt is mondta mikorkerdeztem a kiskutya miert ilyen korpas vagy milyen mikor a kezembe fogtam hat mondta hogy fa forgacsba voltak tartva...Az ur nem akarta mar meg mondani a nevet es a szamat is levaltotta.. AZON KIVUL MEG AMIKOR ELERTUK ES KERTUK AZ OSSZEGET VISSZA AZT MONDTA NEM ADJA AD EGY MASIK KUTYAT MERT UGYAN AZ A KUTYA EGY MASIK KAN KUTYATOL VEMHES...SEGITSETEK VAJON EZEK UTAN HOVA FORDULJAK HOGY VISSZA KAPJUK A PENZT ES HOGY AZ UR EZT NE USSZA MEG SZARAZON.
Rosszul hangzik biztos, hogy szeretnenk az osszeget is latni, de napi szinten az orvosi kezelesek es az autoautoba tankolassal tobb szaz ezrunk ment el.
Koszonom hat eleg trauma volt nem aludtam szerdatol es mar szombatin ossze estem de akkor se aludtam probaltam itatgatni de vasarnap este elhunyt :S minden nap hatra megyek a kertbe a sirjahoz de nem tudtam feldolgozni hogy meg halt :/ a paromnak az egyik baratja benne van egy allatvedo egyesuletben (tag) majd nala erdeklodunk nem szeretnem annyiba hagyni hogy a tobbi kicsi is igy jarjon elv. Lehet az elso oltasat se kapta meg. Nem tudni :S ilyen embernek nincs helye a kulvilagban.
2015. márc. 9. 20:53
12/22 A kérdező kommentje:
Neki is egy "hideg ketrecben lenne helye,,
A kiskutyus pedig legalabb lehetett nehany boldog pillanata vettem neki meleg puha gyerekeknek valo pledet meg jol lakott jatszott par jot :(
Uhh :S ezek az emberek olyan hihetoen tudnak beszelni hogy az mar hihetetlen ..
2015. márc. 9. 21:36
15/22 bollocks válasza:
"ilyen embernek nincs helye a kulvilagban."
Olyanoknak sincs, akik ilyen embereket (még ha tudatlanságuk miatt is) 70 rugóval támogatnak...
2015. márc. 11. 12:29
16/22 bollocks válasza:
ui: lehet lepontozni.
2015. márc. 11. 12:30
17/22 A kérdező kommentje:
Csak van nemi kulonbseg akozt hogy magamhoz veszek egy kis eletet es megteszek mindent,hogy annak jo legyen vagy hogy aki el adta szenvedtette... Szekalas elott el kell gondolkozni a negativ velemenyed tartsd meg magadnak
2015. márc. 11. 22:38
18/22 bollocks válasza:
Igen, egy életet megpróbáltál megmenteni, de közben egy állatkínzót támogattál nem kevés pénzzel, aki látva az anyagi előnyöket újabb és újabb almokat fog lehozni neked is köszönhetően. Ami további rengeteg szenvedő kiskutyát eredményez. Jah, hogy téged ez nem érdekel, mert őket nem látod majd? Attól még ez a te sarad is. A korábbi véleményemet fenntartom.
2015. márc. 11. 22:46
19/22 A kérdező kommentje:
Elgondolkozhatnal azon hogy oda voltirva adottel elottem is kutyakat meg az enyemen kivul maradt egy es ha kifizetem hanem meg vette volna mas es lehet meg egy tisztesseges temetest se kapott volna a kutyus ja es plussz mondom attol hogy en meg vettem egyet ha meg veszem ha nem. Ugyanaz a kutya mas kutyatol igyis ugyis vemhes lett volna. Na tartsd a velemenyed magadnak
2015. márc. 12. 08:49
20/22 bollocks válasza:
A hozzád hasonló szűklátókörű idióták miatt van ennyi kutya a menhelyeken. Képtelen vagy belátni, hogy azzal, hogy szaporítótól vásárolsz kutyát, azzal ezt az állatkínzó iparágat támogatod. Pont. Nincs de, meg mi lett volna ha. És igen, valóban megvette volna más, aki ugyanúgy egy gerinctelen férget támogatott volna, mint te. De ha sem te, sem a másik, sem az ikszedik ember nem vásárol tőle, akkor a busás profit híján egy idő után felhagy a szaporítással. Hogy te ignorálod ezt az összefüggést, az a te szegénységi bizonyítványod. Az pedig, hogy tartsam meg a véleményem nem egy túl jó érv, miután egy nyilvános fórumon vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!