Mit jelent pontosan a hagyományos disznóvágás?
hát én még olyat nem láttam, hogy szúrás után a kivéreztetés alatt visított, pedig nem egy disznót vágtunk már
egyébként a kettővel előttem szólónak: az orránál fogják meg nem a nyaka körül a jószágot :D
Aki azt mondja, hogy a sokkolás hú de humánus, attól kérdezem: futott már át rajtad 220?
Nekem volt hozzá szerencsém.
Több műtétem volt, mély sebeim is amiket varrni kellett, illetve két császármetszés, szóval van viszonyítási alapom.
Nos, inkább vágják el a nyaki ütőerem, minthogy mégegyszer megcsapjon az áram. Leírhatatlanul fáj!
de ha lesokkolják, akkor az max egy pillanatig fáj neki, utána eszméletét veszti
ha meg csak egyből leszúrják... hát ott nem hiszem, hogy a szúrás pillanatában átesik a másvilágra és kész
nem a fájdalom mértéke a kérdés, hanem, hogy mennyit szenved az a szerencsétlen állat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!