Ebben a helyzetben allatvedelmet ki lehet hivni?
Ha egyébként a kutya nincs látványosan elhanyagolva, illetve úgy bántalmazva, hogy annak nyoma van, az állatvédők nem tehetnek semmit. Súlyos helyzetben pedig hatósági segítséggel elveszik a kutyát a tulajdonostól.
Felmerül a kérdés, hogy minek él ilyen pasival?! A testvérét talán könnyebben leállítaná. Legalábbis én nem hagynám, hogy megverje a kutyámat.
Fel lehet persze jelenteni állatkínzásért, de tegyük fel, ha kapnának is érte pénzbírságot, az szerintem csak az ellenkező hatást váltaná ki, még jobban utálnák a kutyát. :(
Itt inkább családon belül kellene helyretenni az embereket, nem megengedni, hogy bántsák a kutyát.
Én a pasiját tenném ki a helyében, mert ha a kutyával így bánik akkor előbb-utóbb őt is megfogja verni.
A testvére már más kérdés. Egyszerűen rúgjon a testvérébe mikor látja, hogy veri a kutyáját. Egy kicsit lehet összevesznek majd, de ha a testvére látja, hogy kiáll a kutyájáért akkor egy idő után, vagy 1-2 rúgás után, már nem fogja bántani a kutyát.
Az állatvédők nem fognak segíteni, legfeljebb elviszik a kutyát, és még a gazdáját fogják megbüntetni azért, mert "hagyta" a bántalmazást.
Védje meg a kutyát! Az, hogy a gazdája abba nem csak az etetés, sétáltatás, simogatás tartozik bele, hanem a védelme is.
Ebben a történetben senki sem normális.
A kedves barátnőd sem az.
1. Ha ilyen pasim lenne, úgy dobnám ki, hogy a lába se érné a földet. Alapból nem hagynám, hogy bántsa az állataimat, illetve jobban belegondolva, ki tudja, mikor fogja a barátnődet rugdosni, vagy ha lesz közös gyerekük, akkor a gyerekeket?
2. Ha már mindenképp emellett a gerinctelen féreg mellett akar maradni, akkor ne siránkozzon, hogy "jaj ő belehal ha eladja a kutyákat". Abba nem hal bele, hogy bántják őket??
A tesója amúgy mit keres ott?
Hárman laknak?
Én a helyében fognám magam és a kutyákat, és elmennék, avagy kiraknám őket.
Röhejes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!