Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Hol tudnék örökbe fogadni sünit?

Hol tudnék örökbe fogadni sünit?

Figyelt kérdés
Eddig nem találtam ilyen helyet, de szívesen tartanék sünt. Nem szeretnék vásárolni és nem ragaszkodom hozzá hogy a világ legjólneveltebb, aranyosabb és tündéribb sünije legyen az enyém, így arra gondoltam az örökbefogadás a legjobb. Remélem tud valaki segíteni!
2015. jan. 8. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Frankón nem hulladékot esznek (kitekat) hanem minőségi Royal Canin vagy hasonló tápot. Én a macskámnak sem adok mást csak ami normális minőségű....
2015. jan. 10. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
10es. Ha a kertbe betéved egy sün akkor attól ő még szabad, tehát nem te tartod az állatot, hanem az állat gondolta úgy, hogy neki szimpatikus a kerted és ott fog lakni. De amint akadályozod a szabad mozgásában, bekeríted, vagy kifutóba zárod akkor már megbüntethetnek érte.
2015. jan. 11. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm előző, értem. Tehát a süni nem egy atléta alkat. Na, neki se leszek edzője... megyek vissza Pandacsöki Boborjánhoz... :S Afffene... :S Oda a potenciális kuncsaft... :S
2015. jan. 12. 15:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Én mondjuk kék degut kerestem, de azért leírom a történetem, hátha :)

Szóval, én mondjuk kölyköt akartam venni, kerestem egy csajszit, aki velük foglalkozik. Nagyon igényes, figyelmes volt. Poni ezért tudta is, hogy a korábban eladott kisállatai hol és hogyan vannak, és volt egy testvérpár, akinek új gazdit kereste. Szte te is keress igényes tenyésztőt, ők odafigyelnek a kiadott állatkákra (nem csak össze vissza szaporítják és pénzt akarnak belőlük!), hátha van olyan, amelykknek valamilyen ok miatt új gazdit keresnek. Egy próbát megérhet a dolog.

2015. jan. 12. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!