Máté Szombati kérdése:
Nem rég adtam 1 csirke csontot a kutyámnak (német spitz kisebb féle) és azóta 2x hányt, de amikor más adott kutyájának nem csinált az semmit ez miért van?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 18:27
1/4 anonim válasza:
Csirkecsontnak legfeljebb a combcsont fejét add oda, mert a középső rész éles, szúrós szilánkosan hasad.
2/4 anonim válasza:
Lehet véletlen,de azért figyelt őt ma,meg holnap is. Csirkecsontot nem ajánlatos adni,mert ahogy az első hsz. írta,szilánkosan törik és átszúrhatja a belét. Nézd meg,nem-e akadt meg a torkánál,vagy hátul a szájpadban (én már jártam így). Ha nincs semmi,akkor biztos más miatt hányt. Figyeld pár napig. Akár a kakiját is. Ha egyéb "panasza" nincs,akkor semmi baja nem lesz.
3/4 anonim válasza:
Kis termetű kutyáinknak mi már nem merünk csontot adni mert sajna többször előfordult, hogy keresztben nyelték volna le és elakadt a szájukban. De szüleim macskája abba pusztult el, hogy megfulladt egy ilyen csont darabtól.
4/4 anonim válasza:
Én régebben csirke combcsontot adtam kutyámnak. De azóta, hogy székletrekedése lett tőle, és el kellett vinni dokihoz, beöntésre, már nem adok neki. Amúgy sem ajánlott kis termetű kutyáknak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!