Mit tegyünk a beteg kutyával, ha nem tudunk anyagilag segíteni rajta?
De szerintem ez nem az allergia miatt van.
Valószínű műteni kellene a fülét, lehet van benne neki valami, ami mostanra tönkretette a folyamatos gyulladásbantartással. Próbálj segítséget kérni az alapítványtól, hátha csak az állatorvosi vizsgálat erejéig de hajlandóak segíteni.
Szerintem kicsi az esélye, de meg kell próbálni.
Ja és nekem csak a macskámnak volt ilyen gyulladása, akkor Tetrán szemkenőcsöt kellett neki nyomni bele, attól elmúlt.
Nem allergia volt, hanem fertőzés.
Ha ezek a fajtamentők nem tudnak segíteni (pedig arra hozták létre az alapítványukat ugye) akkor másik állatorvost kellene keresni.
Hát még a kutyának milyen elviselhetetlen lehet, hogy rohad a füle...
Vagy mondjatok le róla és adjátok oda a fajtamentőknek, vagy kezeltessétek. Ez a két lehetőség van, ha egy kicsit is szeretitek a kutyát.
Bűzmirigy kinyomása.
Keress másik orvost, mert aki kezelte, az sarlatán. Nagyon elképzelhető, hogy régebben toklász ment bele .
Sajnos, orvos nélkül el fog pusztulni a kutya, mert a genny ráhúzódhat az agyra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!