SOS! Találtam egy kiscicát az utcán. Mit tegyek? (lent)
Figyelt kérdés
Babacica budapesten az utcán.
Koszos, valoszinuleg beteg, es nincs vele az anyja.
allatvedoket hivjak?
mondjatok egy telefonszamot kerlek!!!
2014. aug. 8. 17:42
1/9 anonim válasza:
Basszad ki a 5.ről -.-" tudod van Google is
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Igazán értelmes vagy. :)
Nem találtam semmit google-n, es sietni akartam.
2014. aug. 8. 17:49
4/9 A kérdező kommentje:
koszonom masodik:)
2014. aug. 8. 17:50
5/9 anonim válasza:
Bármelyik menhelyre beviheted. Árvácska, Fehérkereszt, stb. Hívd fel az önkormányzatot és kérdezd meg tőlük hogy a kerületben hol van menhely.
6/9 anonim válasza:
valószínű hogy férges. állatorvost ha felhívod ő is meg tudja mondani hová tudod vinni.
7/9 A kérdező kommentje:
köszi, mindenkinek ment a zöldpacsi :)
2014. aug. 9. 10:05
8/9 anonim válasza:
Felhívhatod a menhelyeket, egyesületeket, de nem sok esély van rá, hogy azonnal el tudják helyezni, valószínűleg felkerülsz a várólistára, ahol előtted több tucat segítségre váró van. Amit addig tehetsz: leféreghajtozod, bolhamentesíted, megnézed milyen a jelleme (bújós, félős, stb.), a nemét, a becsült korát, lefotózod és plakátokat készítesz, megosztod Face-n, stb., addig pedig szerető otthon biztosítasz neki, vagy keresel ideiglenes befogadót. Sajnos Magyarországon nem így mennek a dolgok, hogy találunk egy állatot és már rohannak is érte az állatvédők. Nem azért mert nem akarnak, hanem emrt nem tudnak :( Írj kérlek, sikerült-e megoldást találni.
9/9 anonim válasza:
Sietni akartál?!Akkor nem ide írtad volna fel hanem ezerrel böngészted volna az internethálózatot:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!