Mi a véleményetek az állatkínzásról? Mit lehetne tenni, hogy megszűnjön, vagy legalább ne legyen ennyire gyakori? Több lent!
Nekem az a véleményem, hogy aki agresszióval "nevel" kutyát, az ne lepődjön meg, ha agressziót kap vissza... A kutyák sokszor félelemből támadnak, úgyhogy szerintem nem olyan jó, ha retteg a gazdájától.
Amúgy én is szoktam menni menhelyre segíteni, amikor tudok, és tényleg óriási szeretetet tudnak adni az ilyen állatok.:)
"..Szép terv. csak, hogy tudd, családokban gyermekeket vernek, éheztetnek, koldulni küldik őket, stb, és értük sincs túl sok ember, aki tenne valamit. Igaz, róluk nem készült könnyfakasztó film még..."
"..Majd felnőtt korodban kérdező, mikor lesznek igazi problémáid, te sem fogsz törődni azzal hogy megverik a kutyákat, felrúgják a macskákat, az igazi életet még nem ismered, majd rá fogsz jönni hogy a világ az nem egy habostorta..."
Lelki szegény, empátiára képtelen emberek vagytok, csak sajnálni tudlak titeket. Azért mert valaki állatokon segít, azzal nem jut kevesebb a rászoruló embereknek. Mellesleg emberjogi szervezet van bőven, állatvédő szervezetből viszont csak nagyon kevés.
Az életmódomon próbálok változtatni, de sajnos lehetetlen, mindig húsos dolgokat eszünk, legalábbis anyáék csak olyanokat sütnek/főznek. Már azon vagyunk nővéremmel (ő diéta céljából), hogy külön főzünk magunkra, és inkább csak zöldségeket, de elég macerás, meg a legtöbb fogás sokba kerül, de dolgozunk rajta.
Az ételre én is gondoltam, és valószínűleg meg is fogom valósítani valahogy. Köszi!
Kedves kérdező!
Fel vagy háborodva az embertelen hozzáállások miatt. Erről még én se tudtam leszokni,pedig én már 76 vagyok. - nem napos!- 76/F Megverték akutyát,mert a fűre pisilt... Hát akkor engem is megverhetnek Ez után majd jól elbújok valahol ha a szabad ég alatt kell ilyen nagyo-nagyon szörnyen csunya dolgot műveletlenkednem. Talán aki ezért verte a kutyát,azt (nem őt) is meg kéne verni ugyanezért,és m,eg is kéne neki mondani,hogy ez azért van
Most jutott eszembe,ezt minden ember megteszi néha...
Bárcsak eltünne a gonoszság a földről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!