Szerintetek milyen a lelke egy ilyen kislánynak? (szomszédunk)
Voltak régen nyulaink de csak dísznek vagyis nem akartuk őket megenni és szomszéd kislány néha át szokott jönni játszani és amikor nézte a nyuszikat (7 éves) és kérdeztem hogy ugye milyen szépek és aranyosak? és erre azt mondta hogy szép kövérek mikor esszük meg őket? (hát erre hirtelen nem is tudtam mit mondjak amikor én voltam kislány nem ilyenekre gondoltam :S)
Meg bele akart nyúlni a szemébe akkor hazazavartam
Apukám pedig hobbiból galambokat tart posta galambokat meg strassert és arra is egyszer mondta hogy jó sok galambotok van nem adtok egyet levágni?
Milyen lehet ennek a gyereknek a lelki világa vagy mire taníthatják otthon csak szerintem nem normális megmondom őszintén az is eszembe jutott hogy olyan mint egy kis maugli :S
"anyukája szakácsnő"
szerintem ez lehet a kérdésedre a válasz.
Ez nezopont kerdese. A legtobb ember, kulonosen a falurol szarmazok, a nyulat, csirket, disznot, tehenet haszonallatnak latja, amit azert tart, hogy megegyen vagy eladjon. A disznyul tartasa csak az utobbi evtizedekben lett divat a varosi emberek koreben, es nem varhatod el, hogy mindenkinek hasonlo ertekrendje legyen, mint Neked.
Te gondolom a disznot, tehenet nyugodt szivvel megeszed; viszont egyesek ugyanigy disznot tartanak hazi kedvenckent, a hinduk pedig a tehenet szent allatnak tartjak es nem is gondolnak a megevesere. Ok Teged itelnenek el ugyanigy.
Nekünk vannak haszonállataink levágásra, ha ő is ilyen családban nőtt fel, akkor miért ne asszociálhatna egyből ételre? Ha meglátok egy nyuszit, nekem is egyből az jut eszembe, hogy milyen isteni finom a húsa, ettől függetlenül van olyan nyulam, aminek imádom az egyéniségét, és kedvenc lett belőle. Ez csak egy gyerek. Komolyan úgy gondolod, hogy 7 évesen tisztában kellene lennie azzal, hogy "ahány ház, annyi szokás"?
Legközelebb magyarázd el neki, hogy házikedvenc, és kész.
A múltkor az egyik szomszéd kislányára vigyáztam, mikor mondott valami hülyeséget arról, hogy a szereti a vért, mert szép színe van, most én is higgyem azt, hogy barbár, meg hogy 6 évesen szociopata, és még az életemet is féltenem kellene? Édes istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!