Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Szerintetek milyen a lelke...

Szerintetek milyen a lelke egy ilyen kislánynak? (szomszédunk)

Figyelt kérdés

Voltak régen nyulaink de csak dísznek vagyis nem akartuk őket megenni és szomszéd kislány néha át szokott jönni játszani és amikor nézte a nyuszikat (7 éves) és kérdeztem hogy ugye milyen szépek és aranyosak? és erre azt mondta hogy szép kövérek mikor esszük meg őket? (hát erre hirtelen nem is tudtam mit mondjak amikor én voltam kislány nem ilyenekre gondoltam :S)

Meg bele akart nyúlni a szemébe akkor hazazavartam

Apukám pedig hobbiból galambokat tart posta galambokat meg strassert és arra is egyszer mondta hogy jó sok galambotok van nem adtok egyet levágni?

Milyen lehet ennek a gyereknek a lelki világa vagy mire taníthatják otthon csak szerintem nem normális megmondom őszintén az is eszembe jutott hogy olyan mint egy kis maugli :S

2014. júl. 11. 20:42
1 2
 1/18 Shai-Hulud ***** válasza:
28%
hát tudod, mikor egy nyulat látok, nekem is a nyúlpaprikás ami az eszembe jut...
2014. júl. 11. 20:45
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

elég beteg dolgokra taníthatják a szülei, vagy csak szociopata...

legközelebb meg átmegy hozzátok és megkérdezi hogy mikor vághat le titeket mert éhes...

2014. júl. 11. 20:45
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Kap eleget enni ez a kislány?Vagy csak kenyeret és tésztát,mert azt tudják megvenni.
2014. júl. 11. 20:46
 4/18 A kérdező kommentje:
nem, nem éhezik a kislány abban biztos vagyok anyukája szakácsnő meg sokszor szoktak kert partyt is tartani (csak egy drótkerítés van átlátni) és olyankor elég sokat is esznek mármint ilyen bajuk nincs
2014. júl. 11. 20:48
 5/18 A kérdező kommentje:
mondjuk jó én is eszek csirkát megy tyúkhúslevest de amikor meglátok (kiskoromban meg pláne) nem az jutott az eszembe hogy biztos finom hanem azt hogy jaj de cuki
2014. júl. 11. 20:49
 6/18 anonim válasza:
37%
Hát szegényke biztos nem 100-as ....De nem lehet, hogy csak poénkodik?
2014. júl. 11. 20:51
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk minden haszonállat levágásra volt, nyúl, malac, szárnyasok, stb. Nincs ezzel semmi gond, sőt, annak ellenére, hogy törpenyuszim van, megeszem a nyúlhúst, mert finom.
2014. júl. 11. 20:53
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Huhh. Kíváncsi vagyok hogy egy lóra, vagy pl. egy kutyára is ezt mondaná. :D Nem lehet tudni... Amikor meglátok egy nyuszit, vagy galambot nem az evésre gondolok, hogy le kell őket vágni.Egyszer láttam ahogyan a szomszédunk egy libát megöl.Azóta csak nagyon ritkán eszek húst. :/ Szörnyű látvány volt, hülye drótkerítések.
2014. júl. 11. 20:57
 9/18 anonim ***** válasza:
77%
Pont lehetőséged lett volna annak a kicsi gyereknek elmagyarázni, hogy vannak állatok, amelyeket nem esznek meg, hanem kedvencként tartják .
2014. júl. 11. 21:00
 10/18 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerűen azt tanítják neki otthon, hogy az állat azért van, hogy az ember megegye. Nem tud rájuk barátként, kedvencként gondolni, mert náluk az állat=kaja és kész.

Nincs ebben semmi különös. Az is lehet, hogy a szüleitől hallja az ilyeneket, hogy ,,Kláriék is jobb volna megennék azokat a szép kövér nyulakat, minthogy babusgassák őket csak úgy."

2014. júl. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!