Szerintetek milyen a lelke egy ilyen kislánynak? (szomszédunk)
Voltak régen nyulaink de csak dísznek vagyis nem akartuk őket megenni és szomszéd kislány néha át szokott jönni játszani és amikor nézte a nyuszikat (7 éves) és kérdeztem hogy ugye milyen szépek és aranyosak? és erre azt mondta hogy szép kövérek mikor esszük meg őket? (hát erre hirtelen nem is tudtam mit mondjak amikor én voltam kislány nem ilyenekre gondoltam :S)
Meg bele akart nyúlni a szemébe akkor hazazavartam
Apukám pedig hobbiból galambokat tart posta galambokat meg strassert és arra is egyszer mondta hogy jó sok galambotok van nem adtok egyet levágni?
Milyen lehet ennek a gyereknek a lelki világa vagy mire taníthatják otthon csak szerintem nem normális megmondom őszintén az is eszembe jutott hogy olyan mint egy kis maugli :S
elég beteg dolgokra taníthatják a szülei, vagy csak szociopata...
legközelebb meg átmegy hozzátok és megkérdezi hogy mikor vághat le titeket mert éhes...
Egyszerűen azt tanítják neki otthon, hogy az állat azért van, hogy az ember megegye. Nem tud rájuk barátként, kedvencként gondolni, mert náluk az állat=kaja és kész.
Nincs ebben semmi különös. Az is lehet, hogy a szüleitől hallja az ilyeneket, hogy ,,Kláriék is jobb volna megennék azokat a szép kövér nyulakat, minthogy babusgassák őket csak úgy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!