Jó az állatvédelem plakátom?
azért 400 ezer utód kicsit soknak tűnik, így naponta 156 macskát kellene szülnie :D
Összecsapott munkának tűnik de a lényeg rajta van
Már bocs, de ez úgy sz.r ahogy van... Egy plakát nem könyv, senki nem fogja elolvasni. Ha szöveget írsz, az rövid, lényegretörő legyen. A betűméret nem jó. Ha elmegyek melette az utcán nem látom ilyen kicsiben. A betűszín nem jó. A fekete nem figyelmfelkeltő. Háttér nincs. A színek nem figyelmefelkeltők. Az elrendezés vacak, nem tereli a szemet a lényegre, nem egyértelmű melyik irányba kéne tovább nézni. A képek jellegtelenek, első ránáézásre ez inkább lázmérőreklám abból is a gagyi teledhopos stílusban. Stb.
Nézegess plakátokat, hogy lásd mit kéne csinálni.
Megállja a helyét a 7 év alatt cirka 400 ezer utód, mert minden utód tovább szaporodik.
Egyébként nem tetszik a plakát, túl sok a duma. Inkább egy frappáns fotó mellé kerüljön egy ütős (nem szentimentális) mondat, ebből a fajtából lehet többet is készíteni.
Azon kívül,amit már leírtak:
stb.- Tilos prezentációba,plakátokon és úgy bárhol nagy hülyeség.Tudsz még valamit felsorolni?Soroljad!Nem? Akkor meg felesleges.
Amikor én örökbe fogadtam a kutyámat, akkor a menhelynek fizetnem kellett kötelezően 2500 Ft-ot adomány címszóval, amit nem sajnáltam de az már rögtön nem ingyenes.
...- Felejtsd el, hogy van ilyen.
Semmi kockázata nincs- De igen sajnos van bár elenyésző. Sok macskánál még a fogváltás is kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!