Találtam egy kis madarat ( szerintem Rigó, többször
körbe jártam a környéket nem láttam fészket
valószínüleg jol elvan dugva. Mit tegyek? Tanács?
Figyelt kérdés
Nagyon pici madárka nem tudom hogyan kerülhetett oda és az a baj hogy nem egy fa közelében volt.. Mit tegyek vele ? mivel etessem ilyenkor?szerintem pár napos lehet még nagyon pici,csupasz.. Én szívesen segítek neki csak nem tudom mit tegyek.. valami tanács,
Győrben lakok.Igen ha jól tudom védett, de szerintem azzal h MEGMENTETTEM vagy legalábbis esélyt adokok neki semmi olyan nem történik amivel veszélyeztetem a fajt :D Igen próbálkozok köszönöm a bíztatást majd írom a fejleményeket.:) Az első éjszakát túlélte szóval én már kezdek bízni.:)
2014. márc. 18. 06:40
12/18 anonim válasza:
Akkor arany élet:a győri állatkertben biztos hogy segítenek.Vidd be mielőbb!
2014. márc. 18. 12:25
13/18 A kérdező kommentje:
A kis fióka úgy néz ki hogy most jól van most adtam neki az utolsó kaját mára . lisztkukacot vettem neki . Valaki tudna segíteni hogy abbol mennyit adjak neki? mert nem akarom túl etetni mert olvastam ilyet hogy túl etették a rigó fiókát ( ugyan ilyen helyzetben) és elpuszult.
2014. márc. 18. 21:43
14/18 anonim válasza:
vannak félig fészekhagyó madarak. lehet ő is az és az anyukája most keresi. tényleg vannak így, hogy elhagyják a fészket, és úgy keresi őket az anyjuk.
2014. márc. 21. 15:58
15/18 anonim válasza:
Igen,kiesnek,ugranak a fészekből,és utána a szülők a földön etetik őket.De úgy tudom már tollasak,csak még repülni nem tudnak.A legjobb az lenne,ha visszavinnéd pontosan oda ahol találtad.
2014. márc. 22. 12:20
16/18 Zkocka válasza:
Ha megtartod télleg sokat kell foglalkozni vele ! Ha lehet és jó is lenne 1-2 talán 3 hetente vidd el állatorvoshoz vizsgálni.
2014. márc. 25. 19:42
17/18 anonim válasza:
"Hagyd békén! Ez durván fog hangzani, de valami oka van, hogy oda került, lehet ez véletlen vagy balszerencse, és lehet elpusztul, de akkor is hagyd.
A madárfiókák felnevelése nem egyszerű, és tapasztalat nélkül valószínűleg úgysem sikerülne, de még ha fel is nőne, hozzászokna az emberhez, úgyhogy a természetben rövid életű lenne." ezen a válaszon nagyon nem lepődtem meg de itt látszik milyen emberek vannak , örülök mindenesetre hogy bofogadtad a madarat :) Aki meg ezt írja az nézzen magába milyen lenne ha ezt az ő gyerekével csinálták volna (Addig nem fogja fel senki hogy attól hogy fajtól külömbözünk még a másik fajt is meglehet menteni csupán ez lélek kérdése, minden előlény élőlény !!) Pl kutya is már mentett embert na és az olyan kutyák is nézik a "faji másságot" nem ! Ezért van az emberi faj a béka segge alatt magyarán. gyalázat ez a világ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!