Mit lehet tenni, ha valaki viadaloztat?
Ügyes!
Meg is érdemlik..Az ilyeneknek,ha tehetném,elrendelném hogy kössük ki egy cölöphöz a tűző napra minden étel és ital nélkül,és minimum egy hétig maradjon ott.Akik meg kínozzák,véresre verik szerencsétlen állatukat,akinek annyi a bűne hogy megszületett szegény,annak meg ugyan azt amit a kutyával tett...Szemet szemért!
De sajnos nem tehetem,ahogy egyikünk se,így amikor lehet jelenteni kell ezeket.Szép tett amit tettél!:)
Köszönöm!Szerintem minden normális ember így cselekedett volna és én is így vagyok vele,hogyha tehetném büntetés nélkül akkor a szemet szemért dolgot tenném én is.
Már így is páran rám ijesztettek,hogy bajom lesz abból,ha kitudódik,hogy én jelentettem be meg én szereztem bizonyítékot,hiszen a srác szerb és cigány keverék én pedig egy védtelen nő vagyok.Legalábbis így gondolják.De nekem ott a rendőrség,ha nagy a baj vagy a saját ismerősi köröm akik bármikor megvédenének.
Jó lenne.
Most írt vissza az egyik illető az állatmentő ligától,hogy utána néznek a dolgoknak.Várom a további fejleményeket.
Már írtam nekik,de sajnos nem jutottak még el odáig,hogy elolvassák,gondolom rengeteg emailt kapnak.
De ma már sínen van az ügy,megkezdődött az akció szervezés :)
Az országos állatvédőrség volt az egyik a másik a dél alföldi állatvédelmi őrszolgálat és egy úri ember,ő mindenhova tartozik,kiemelten foglalkozik a viadalos ügyekkel.Nagy köszönet nekik,hogy nem kellett könyörögni a segítségért.
Az országosnál privátba keresett fel egy hölgy,hogy mi a gond,elmondtam neki azt is,hogy írtam emailt,de semmit nem reagáltak,szóval kezébe vette ő is az ügyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!