Mit lehet tenni, ha valaki viadaloztat?
Elvileg a rendőrségnek is foglalkoznia kellene ezzel. Bár lehet hogy ezeket nem számítják be konkrét bizonyítéknak...
Nem tudom merre lakik az illető, de pl valamelyik szervezettel valahogy le lehetne leplezni az illetőt, hangfelvétel, videó, konkrét képek... Abból már nem tudná kimagyarázni magát.
Kár hogy nem tudom hol van, én biztos akár önként is vállalnám hogy megkeresem ezt a fazont mint "érdeklődő" és gyártanék pár bizonyítékot.
Egyetértek az előzővel.
Bizonyíték kell,különben nem fogják ezt elhinni.
Mondanám hogy próbálj oda menni mint érdeklődő,meg hogy hallottál erről-arról,nem tud-e a kutyádnak ilyen "lehetőségeket"..De ez nem vezet sokra,sőt..
Állatkínzás bejelentése: ( a viadaloztatás is az)
Telefon KÖZPONT: +36 70 620 6576 BEJELENTÉS: +36 70 636 6230
E-mail KÖZPONT: info@orszagosallatvedorseg.hu BEJELENTÉS: bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu
Honlap [link]
"Kedves ....! Egyesületünknél jelenleg mentés stop van helyhiány miatt és a tevékenységi körzetünktől is igen távol esik. Kérjük keressen fel egy közelben tevékenykedő állatvédő szervezetet.Köszönjük."
Ezt írta vissza az egyik szervezet,most írtam annak akit itt linkeltek.Várom a választ,mindenképpen értesíteni foglak titeket,hogy mi lett a végkifejlet és,hogy hogyan áll az ügy.
Nem tudom tétlenül nézni,ha valaki állatot kínoz és nem is fogok elmenni mellette.Még belegondolni is fáj,hogy az én kutyám is kerülhetett volna ilyen kezekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!