Ezt mire véljem? Jogos a haragom?
Falun élek és itt sajnos nem nagy népszerűségnek örvend a felelős állat tartás. Ha vendégek jönnek hozzám mindig szemet szúr nekik ,hogy bent van a macskám meg mikor elmondom ,hogy tápot eszik meg ivartalanitott akkor mintha szellemet látnának.És kérdezgetnek ,hogy bent is sz-rik???meg mit kényeztedet annyira hisz CSAK egy macska.
És mikor közlöm velük ,hogy nálam a macska családtag és nem fogyó ezköz mint nálluk akkor nem tudnak mit mondani.És én érzem és tudom ,hogy a hátam mögött sugdalóznak rólam. Mit szóltk ehhez???Másnál is volt már ilyen??Elmesélnétek??? Remélem nem vagyok egyedül.
Kutya ivartalanítással volt gondja pár éve itt egy lánynak, ugyanúgy falun, a szülei nem akarták, nem értették.
Minden tiszteletem a Tiéd a felelősségvállalásért!!!
Nem szeretem a macskákat.
De a kutyáimat imádom.:D Egyébként mindenki azt gondol/mond amit akar. Engem túlságosan nem érdekel. Bár szinte minden ismerős barát tudja hogy nálam mi a helyzet, ebből nincs probléma, sőt ők is oda vannak a rosszcsontokért.
Pedig FALUSI vagyok én is.:D
Igazad van.
Egyébként is sok falusi nem becsüli, hogy falusi. Pár évre beköltöztetném őket Bp-re, utána becsülnék.
Lényegében szenvednek a macskák, a kölykük éhenhal vagy fagyhalált hal, macskanáthában meghal, ami nem túl kellemes. De évi akár két almot felnevelni se lehet túl kellemes.
Végülis lehet mondani, hogy úgy élnek, mint a vadonban a vadállatok, de már háziasítottak, így szerintem nehezebb nekik. "Felelős vagy azért, amit megszelidítettél."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!