Hogy lehet valaki ilyen kegyetlen?
Van egy 1 éves nőstény Perzsa cicám. El kellet utaznom a munkám miatt és az egyik rokonomra biztam ,hogy vigyázzon a cicusomra. Kertesházban lakom. Megmondtam a bizalmasnak ,hogy mikor jöjjön ,hányszor jöjjön ,mivel etesse a cicát ,fésülje meg stb. A cicám minőségi tápokat kap enni és kizárólag szobacica. 700 euróért vettem.
Na most jöjjön a történet:
-Megbeszéltem a rokonnal a teendőket a cica körül. Ő csak hajtogatta ,hogy igen ,igen. Estefelé felhivtam ,hogy mi újság van otthon. Ő azt mondta ,hogy minden OK. Megetette kifésülte ,meg minden. Ez igy ment 1 héten keresztül még távol voltam. Vasárnap este végre hazértem. Bemegyek a házba ,felkapcsolom a világitást. Hivom a macsekot ,hivom a macsekot de semmi. Benyitok a konyhába ,macska sehol ,kaja felbontatlan ,vizestál üres. Majdnem szivrohamot kaptam. Fogtam a zseblámpát és elkezdem keresni az udvaron. Rátaláltam. A szőre full össze volt gubancolódva a szeme váladékos és allig lát. Rögtön megetettem és hivtam a rokont:
-Szia!Mit csináltál a macsekommal??
-Mi?Én semmit.
-Azt nem hiszem el!Nem volt felbontva a kaja ,a cica az udvaron volt és össze volt gubancolódva a szőre.
-Hát nem kinti cica??Kihajitottam nehogy becsináljon.
-Van bent neki alom!
-Ja...
-Miért nem ápoltad a szemét és a szőrét???Miért nem etetted??
-Nehogy ellustuljon már!Egerésszen a kis hercegnő!
-********-káromkodás
-Na ne izélj már!Legalább lehűtöttem ebben a hőségben.
-Hogy???
-Bedobtam az esővizgyűjtő hordóba.
-Jézusum!Na szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!