Fel lehet jelenteni őket? (kutya)
Figyelt kérdés
Az összes kutyájuk szabadon mászkál az utcán. Ezzel még nincs bajom mert nem támadnak senkire és nem néznek ki rosszul a koszt leszámítva. De most megjelent egy pitbull vagy staff kölyök(nem tudok különbséget tenni a 2 fajta között). Szegény sovány. Ő is az utcán sétál folyton és néha odamegy a gazdáihoz meg más emberekhez. Nagyon barátságos és remek családi kutya lenne belőle. De egy ilyen fajta ilyen gazdák mellett... Mondjuk a többi kutyájuk se vad de igazából nem is biztos hogy ők nevelik. Valószínűleg csak azért vették mert "menőzni" akarnak vele. A mi kutyánkhoz is odament barátkozni kerítésen keresztül de anyukám elzavarta. Mondtam neki hogy valamit csinálni kéne de azt mondta nem olyan sovány hogy foglalkozzon valaki az üggyel. És a legtöbb menhely tele van ezért még el is viszik a kutyát valószínűleg csak egy sintértelepre kerül ahol elaltatják. Mondtam hogy legyünk ideiglenesen a gazdái de azt mondta ő egy harci kutyát nem fogad be(pedig a mi kutyánkban is van de azt mondja hogy csak azért nem jön elő mert csomó más fajta is van benne) és a gazdái majd rám rám támadnak amiért feljelentettem őket(ettől én is félek mert elég primitívek)+A mi kutyánk lány és nincs ivartalanítva. Mit tudnék csinálni? Nem akarom hogy bántsanak de azt se hogy szenvedjen egy kutya és végignézzem ahogy az idióta gazdái vadállatot csinálnak belőle. :(2013. aug. 9. 09:55
11/13 anonim válasza:
általában az ilyen rossz gazdiknak nem az hiányzik, hogy figyelmeztessék:
-hé, szomszéd, éhezik a kutya, és ne mászkáljon az utcán,
-jajj, de jó, hogy szólt, nem vettem észre, de rögtön változtatok ....
ja, és ahogy lehet, ivartalaníttasd a lánykutyádat !!!!!
12/13 anonim válasza:
"Ezzel még nincs bajom mert nem támadnak senkire..."
Eddig. Ezek a kutyák falkában járnak, ily módon pedig akármelyik percben fordulhat a kocka.
13/13 anonim válasza:
Az állatvédőrség erre specializálódott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!