Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Ti a kocsiban szoktátok...

Ti a kocsiban szoktátok hagyni a kutyátokt?

Figyelt kérdés
mondjuk nyáron a 40C-ban????

#kutya #állatvédelem #állatkínzás!
2013. júl. 18. 00:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem hagyom a kutyámat sehol ahol meleg van!Még árnyékban sem!

2013. júl. 23. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Hűvösebb időben, két oldalon kissé letekert ablakkal, hogy járjon egy picit a levegő. De ebben az időben biztosan nem tenném ennek ki, fél óra és teljesen kitikkad szegény a szomjúságtól.

Egy tacsikeverék gazdija :)

2013. júl. 30. 00:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát én biztos nem hagynám, még akkor sem, ha csak beugrok a boltba. Mivan, ha elájulok, bevisznek a kórházba, a kutya meg ott hal meg a kocsiban..

Egyébként nem csak kutyákat hagynak az emberek a kocsiban, hanem kisbabákat is, nem is tudom, hogy hol olvastam, hogy elfelejtkezett arról, hogy a pár hónapos gyerek bent volt a kocsiban, és x óra múlva jutott eszébe, persze akkor már nem élt a kisgyerek.. nagyon felelőtlenek az emberek,NAGYON..:S

2013. aug. 1. 17:14
 14/14 anonim válasza:
56%

az olyanak lehuzatnám a talpárol a bőrt majd sót szornék rá és érdes nyelvű kecskékkel nyalatnám le -.-

Állatkinzó idioták!

Remélem nem probálod meg a kutyát kocsiba zárni.

2013. aug. 3. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!