Ti a kocsiban szoktátok hagyni a kutyátokt?
Nem, de aki a múltkor bekerült emiatt a híradóba (és el is pusztult a kutyája), az egyértelműen így tett...
Amúgy én már akkor sem értettem. Még ha nem is jut eszébe valakinek, hogy a kutya "megfő" odabent, akkor is, nem aggódik amiatt, hogy bepisil/bekakil/szétrág valami drága dolgot a kocsiban? Én még hűvös időben is alig merném, még addig sem, amíg beszaladok a közértbe. Csak arra tudnék gondolni, hogy mi folyik odakint és folyton lesnék ki, rosszabb napjaimon esetleg még ki is ugranék néha megnézni, így gyakorlatilag nem tudnám végezni a feladatomat sem. Semmi értelme.
Minek kell hurcolni a kutyát ilyenkor? Ha muszáj vinni, pl. állatorvos miatt akkor meg kell oldani, hogy utána egyből haza lehessen vinni, nem kell vele furikázni a városban és otthagyni a munkahely, pláza, tesco, akármi előtt. Nehogy már ne lehessen megszervezni, hogy ne a kutyával kelljen menni ilyen helyekre...
igen tudom h nem szabad csak hallottam egy esetet...
aztán a véleményetekre voltam kiváncsi!!!!!!!!!!!
Azért nem egyértelmű a dolog , mert árnyékba beparkolva ablakokat kicsit lehúzva, jobb klíma van bent mintha kikötném a napra .. 10 percre simán ott lehet hagyni amíg bemegyek boltba, persze nem órákra.
Én is szoktam a kocsiban várakozni nyáron van hogy órákat is , akkor a kutya is kibírja.Mint ahogy a dugóban állást is kibírja velem együtt a kocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!