Ti szoktatok a cicátoknak a macskaeledelen és a száraztápon kívül mást ételt is adni? Én igen ez baj?
Mi is mindig adunk neki,nagyon szereti. :)
Nem hiszem,hogy lehetne baja tőle.
sosem adok neki mast. Taste of Wild szaraztapot kapnak, es minosei 100% hus konzervet!
Ezek a kajak feleslegesek a cicanak, zsirosak es a parizsit meg en sem eszem meg!
Nagyon ritkán egy kis sajtot és főtt tojást azzal a hátsó szándékkal, hogy rávegyem a rágásra. Ezeket a vacsorájához szoktam adni, szóval nem extra dolog. Még kölyök, de a kölyöktápok egyáltalán nem motiválják a cicákat arra, hogy rágjanak. A Hill's konzerv például pép.
A cicámnak szoktam külön főzni húst, azt kapja.
Jutalomfalatként szintén rágnivaló jutalomfalatokat. Vagy a kedvencebbik tápjából néhány szemet. De ajánlott a szárított hal, attól se lesz semmi baja.
Nem vagyok a híve a nasizásnak, főleg, ha a ti ételeitekből adtok nekik, mert akkor azonosítani fogja a ti ételeteket a sajátjával és állandóan kunyerálni és lopni fog.
A saját cicámat így következetesen nevelem, oda se jön, ha eszem. Amikor pedig a földön ülök és úgy eszem valamit (ne kérdezzétek, miért), akkor kétszer arrébb tolom és kész.
Ráadásul, mint ahogy előttem is mondták, sok dolog káros és nem neki való. Lehet okosan is jutalmazni az állatot. Nem azzal kell kifejezni a szeretetet, hogy etetitek a macskát mindenféle fűszeres, olajos, mesterséges, káros dologgal, mert nincs hozzászokva a szervezete.
én egeret ! komolyan, :) ! állat kereskedésben szoktam venni olyant amit a pitonok kapnak kajának :)
Nagyon szívesen eljátszik vele majd felfalja.
szeretem hogy a macskámban az "ősi ösztön dolgozik"
és nem egy mű, csak tápon hizlalt macsek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!