Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért pártolják az "állatvédők...

Miért pártolják az "állatvédők" a tápot? Egy olyan kutya/macska, ami rendes ételeken nevelkedett, ezerszer egészségesebb, mint az, ami csak konzervet és tápot kap, mégis rengetegen emellett voksolnak. Tudatlanságból, vagy álszentek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 23:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy általános tapasztalat ,amit látok magam körül ,ennyi . Minek veszed magadra ha te nem ilyen vagy ? én sem érzem magam "vidéki bunkónak" ,nem is vagyok az és nem is veszem magamra ha arról bezsélnek,hogy vidéken hogy tartják az állatokat. Azért mondják,mert a TÖBBSÉG tényleg így tartja .
2012. dec. 2. 16:08
 22/23 anonim ***** válasza:
3%

Én többek között azért lettem lepontozva régen, mert vitába szálltam a kutyatáp mellett kardoskodó, logikátlan felfogású kutyatartókkal...Még mostanáig se sikerült megértenem, hogy vajon a húsnál, csontnál és egyéb természetes ételeknél vajon mért jobb egy mesterséges, mindenféle szintetikus szerrel telecseszett táp. Teljesen mindegy, hogy egyszerű Pedigree vagy márkás Acana, nem hinném, hogy a drágább, jobb tápokban olyan sokkal több egészséges anyag lenne (az se véletlen, hogy hasmenést kapnak tőle a kutyák).

És még ráadásul szerencsétlen kutya meg macska is hogy érezheti magát, amikor tegnap is, ma is, holnap is meg azután is ugyanazt kell ennie.

Személyes tapasztalataim vannak azzal kapcsolatban, hogy a természetes eleséget fogyasztó állatok sokkal egészségesebbek, és tovább élnek.

Hogy tudatlanok-e vagy álszentek? Szerintem mindkettő.

2012. dec. 2. 20:51
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Mért kell azt mondani arra a gazdira ,hogy tudatlan,álszent csak mert tápot vesz az állatának?Mért baj az ha normálisan akarja ellátni az állatát?

Nincs baj a tápokkal vagyis a jobb tápokkal nincs baj.Viszont valóban nem elég csak azt adni az állatnak.Azt azért figyelembe kell venni,hogy nem minden állat(kutya,macska)eszi meg pl a főzött húst,rizst vagy nyersen a húst.Vannak olyanok akik csak tápot akarnak enni és vannak olyanok akik nem eszik meg a tápot.

Nálam van olyan cica aki csak tápos és van aki nem eszi és ugyanez a hússal.Na most akkor én tudom,hogy jót tesz nekik a nyers kaja,de ha nem akarják megenni akkor nem erőltethtem beléjük,nem éheztethetem őket csak,hogy megegyék.Másrészt szerintem jó a táp és kell,hogy azt is kapjanak.Tessék egy álszent állattartó :)

2012. dec. 3. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!