Kezdőoldal » Állatok » Állatvédelem » Miért pártolják az "állatvédők...

Miért pártolják az "állatvédők" a tápot? Egy olyan kutya/macska, ami rendes ételeken nevelkedett, ezerszer egészségesebb, mint az, ami csak konzervet és tápot kap, mégis rengetegen emellett voksolnak. Tudatlanságból, vagy álszentek?

Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 23:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Még ennyit azért hozzá fűznék:Az ember és a macska kapcsolata hosszu évezeredekre vezethető vissza. 5-6 ezer évvel ezelőtt a mai házi macska legvalószinübb őse a nubiai vadmacska azért szegődött az ember mellé mert a magtárak rágcsálói kiváló táplálékforrások voltak. Csoda hogy kibírták évezredekig táp nélkül.
2012. dec. 2. 12:15
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzoen eltek is 2-3 evig mint nehanyhelyen videken.

Erdekes, tappal etetve, figyelve ra, siman 10folottig el...

2012. dec. 2. 12:26
 13/23 anonim ***** válasza:
9%
Gondolom te is Pesti vagy csak azok nézik le ennyire a vidékieket.
2012. dec. 2. 12:57
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként meg tanulj meg helyesen írni csak azután szólj le másokat.
2012. dec. 2. 12:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Mint nehanyhelyen, igy irtam. Es tevedes, pont hogy nem vagyok pesti.

Tehat, elnezesedet kerem, ha tamadasnak hangzott, amit irtam. Amire utalni akartam, az csak annyi,hogy attol hogy regen ugy volt valami, lehetseges, hogy a tudomany, es fejlodes miatt, van mar jobb megoldas is.

2012. dec. 2. 13:57
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
De azért városi vagy eltaláltam? Miért nézitek a vidékieket b.nkónak?
2012. dec. 2. 14:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy erted a varosit, hogy nem falu, akkor igen. Konketan, cegledi.

Ha barmifele lenezest is mutatnák, inkabb csak annak a hatasara, hogy peldaul most te (ha tegezhetlek) a kerdestol elvonatkoztatva, szemelyeskedni kezdtel. (helyesiras dolog, konkretan diszgrafias vagyok, nem divatbol, tenyleg dokumentalva, mint betegseg)

De mivel eltem falun is, foglalkoztam is allatokkal (nem csak tarsallatok) tudok tehenet is fejni, es nem remulok meg attol, ha esetleg ossze kell koszolnom a kezem, igy egyaltalan nem erzek lenezest senki irant, aki falun el, esetleg foldmuvelesbol, allattartasbol. Mi tobb, elismeresel tekintek rajuk.

2012. dec. 2. 15:08
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én itt lakok Budapesttől 10 percre,és már itt is a vidéki mentalitás jellemzi az embereket kutyatartás terén.Hiába vagyok én is "vidéki" ,ezt el kell ismerni,nincs mit vitatkozni ezen. Miszerint: nem kell sétáltatni a kutyát,mert van kert,sokan láncon ,megkötve tartják,moslékkal etetik,nem oltatják,kidobják az utcára,afalhoz csapdossák a kiskutyákat mert drága az ivartalanítás. hisztériáznak mert drága a chip és nehogymár költeni kelljen egy forintot is a kutyára.

Ez főleg a vidékiekre jellemző,nincs mit vitatkozni ezen.Én eprsze nem veszem magamra,mert tudom,hogy én nem igy tartom az állataim.Neked is ezt kéne tenned . Erre szokták mondani,hogy "tisztelet a kivételnek" . Vidéken fogyóeszköz a kutya,nem társ.

A városiaknál is van az embereknek egy jó nagy csoportja aki rosszul tartja az állatait,pl táskában hurcolja éjjel nappal az ideggyenge gyerekpótlék yorkit, vagy mennek sétálnak 10 percet naponta a ház körül . Ez is rossz,de azért az állatkínzásnak azt a fokát ami vidéken megy nem überelheti. Ez inkább tudatlanságból,a vidéki mentalitás meg primitivségből fakad.

üdv:

egy "vidéki"

2012. dec. 2. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
/mint nehanyhelyen videken. /Hát ebből gondoltam hogy lenézed a vidékieket. Mint ha helyhez lehetne kötni ki hogy tartja az állatokat.Biztos vagyok benne hogy faluban városban is bánnak rendesen és kíméletlenöl állatokkal csak ha minden rosszról valakinek a vidék és a vidéki emberek jutnak eszébe felbosszant.Ennyi.A betegségről nem tudtam elnézést.
2012. dec. 2. 15:44
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Arról hogy a te szomszédaid bunkók nem tehetek de te még jobban megbélyegzed a vidékieket.Mért nem mondod ki hogy tudatlan tanulatlan barbár népség vagyunk és kész.
2012. dec. 2. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!