A kijáró macskák nincsenek beoltva veszettség ellen, még féregtelenítve sincsenek. Hogy engedik ezt meg?
Figyelt kérdés
A törvény ugyanúgy vonatkozik a macskákra is, mint a kutyákra.okt. 23. 07:09
1/46 A kérdező kommentje:
Ha egy beteg állat megkarmol az emberre is halálos lehet. Valami hathatós rendelet azért jó lenne nem?
okt. 23. 07:11
3/46 anonim válasza:
A kutyákra se tartják be. Chip is kötelező lenne, az sincs a legtöbben. A szomszédom utcán tartott kutyája idén már vagy 5 embert megharapott, de semmi nem lett a feljelentésekből. Nincsen se oltva, se chipelve.
Tehát nyugi, kutyákra se vonatkoznak a törvények.
4/46 A kérdező kommentje:
Nem a kutyákról szól a kérdés.
Chippelni nem kell úgy tudom, de oltani kötelező .
okt. 23. 07:24
5/46 anonim válasza:
Elküldenéd a linket? Mert mi falun lakunk. Itt a macskák vadon élnek.
6/46 anonim válasza:
Itt is falu, macskak szabadon futkosnak. Szinten erdekelne,hogy hol olvastad. Koszi.
7/46 A kérdező kommentje:
Nem, most néztem utána, nem kötelező.
Az még szebb. Veszett állattal pl jóval többször találkozhat egy macska.
okt. 23. 07:26
8/46 A kérdező kommentje:
A mai macskák háziállatok, nem úgy mint régen. Szóval pl a kerten belül tartás is vonatkozik rájuk. Ha nem, akkor a kutyák is átjárhatnak a szomszéd telkekre.
okt. 23. 07:29
9/46 anonim válasza:
Ha nem.a kutyákról szól, akkor miért röluk írogatsz a kérdésben és kommentben is.
10/46 anonim válasza:
Az összes pele veszett Magyarországon, ezt egy erdész mondta egy erdészeti programon. Az akit megharap karanténba tesznek. De macskát még nem láttam veszetten, sött még kutyát se, meg rókát se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!